Uncategorized

A Bit of Online-Shopping for the Boyfriend

Deze hele pandemie heeft ons allemaal wat nieuwe dingen geleerd. Kappers kunnen plots illegale zaken worden, de horeca blijkt een sector met hoge risico’s, en ‘funshoppen’ is één van de nieuwe modewoorden. Voor mij persoonlijk is de fun in shoppen ook grotendeels verdwenen. Je mag in België niet met twee gaan winkelen, en al die regels maken het toch wat minder ontspannend. Gelukkig zijn er nog voldoende online-alternatieven om met je lief te gaan shoppen!

This pandemic has taught us all some new things: hairdressers can become ‘illegal’ all of a sudden, owning a restaurant comes with a great deal of risk, and ‘funshopping’ is a new fashion word. For me personally a lot of the ‘fun’ in shopping has disappeared. In Belgium you can’t go shopping with someone else, and all of the rules that come with it definitely make it less relaxing. Luckily there are enough online alternatives to still go ‘shopping’ with your significant other!

Ik schreef al eerder een artikel over cadeau-ideeën van HemdvoorHem, waarin ik een aantal leuke alternatieve cadeaus liet zien voor de man in je leven. Op diezelfde webshop verkopen ze nog allerlei andere items, waaronder leuke en stijlvolle truien. Ik mocht mijn vriend dit keer verrassen met zo’n hippe trui (lucky him!).

Welja, ‘verrassen’ is misschien niet het juiste woord. We pakten het aan zoals een echt tripje naar een kledingwinkel: we gingen door alle truien, kozen de leukste drie uit, en kozen dan de mooiste daaruit. Het is helemaal niet hetzelfde als gewoon, maar je moet er het huis niet voor uit én je moet nergens staan aanschuiven (oh, en de webshop is sowieso open, wat altijd handig is).

I already wrote an article containing gift ideas from HemdvoorHem a while ago. On that webshop they also sell a bunch of other things, like for example very stylish sweaters. This time, the people at HemdvoorHem let me surprise my boyfriend with a cool new sweater, lucky him!

Well, ‘surprise’ might not be the ideal word here. My boyfriend and I kind of saw it as a real shopping trip: we browsed through the sweaters, chose the nicest three, and then picked out favourite out of the final selection. It’s not the exact same thing as a ‘normal’ shopping trip, but you don’t have to leave the house for it and you don’t have to queue when it’s busy inside the store (oh, and the webshop is always open, which is always a good thing).

Mijn vriend koos deze mooi okergele trui van het merk Redmond. HemdvoorHem verkoopt kleding van allerlei verschillende merken, maar toch ongeveer in dezelfde stijl. Zo krijg je op de webshop meteen een overzicht van wat ze allemaal verkopen en kan je heel makkelijk je favoriet uitkiezen.

De trui werd binnen enkele dagen geleverd, en paste mooi in de brievenbus. Wat de pasvorm en maat betreft? Die is helemaal naar wens! De maat lijkt mooi overeen te komen met de meeste standaardmaten, en de trui voelt ook nog eens heel goed aan. De stof is eerder aan de dikke kant en is mooi afgewerkt. Ik ben fan, en mijn vriend gelukkig ook!

My boyfriend eventually went for this pretty ochre sweater by the brand Redmond. HemdvoorHem sells clothes by all kinds of different brands, but it’s all in the same kind of style. This way you immediately get an idea of all the options on the webshop, and it becomes a lot easier to pick your favourite.

The sweater was delivered in a couple of days, and it fit perfectly in my mailbox. More important than how it gets delivered is how the sweater fits, and luckily it fits really well. The sizing seems to be like other ‘standard’ sizes, and the sweater feels really nice. The fabric is quite thick and sturdy, and it’s nicely finished. I’m a big fan, and so is my boyfriend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: