Uncategorized

Yinger Cosmetics Gel Polish

Mag ik je voorstellen aan één van de beste aankopen die ik dit jaar heb gedaan: gelnagellak van Yinger Cosmetics! Ik hou enorm veel van rode nagellak, maar op de één of andere manier blijft het bij mij nooit langer dan één of twee dagen mooi zitten. Herkenbaar? Dan is gelnagellak absoluut iets voor jou.

May I introduce you to one of the best purchases I did this year? It’s gel nail polish from Yinger Cosmetics! I adore red nail polish, but for some reason I can’t manage to make it last for more than one or two days. Do you know this feeling? Then you’ll definitely like gel polish.

Nagellak vind ik vaak heel chique (vooral rode!), maar het is altijd zo’n gedoe. Het duurt ontzettend lang voor het droog is, en het begint eens zo snel weer af te bladderen. Ik heb al veel verschillende merken nagellak uitgetest, en sommige blijven gelukkig wel langer dan één dag zitten, maar dan nog lukt het me nooit om mijn nagels een weekje mooi te houden.

Ik had al wel vaker van gelnagellak gehoord, maar ik had het zelf nog nooit uitgetest. Wel merkte ik op YouTube en Instagram dat setjes om je nagels thuis van gelnagellak te voorzien steeds populairder werden. Toen blogger Paulien Riemis op Instagram het Nederlandse nagellakmerk Yinger liet zien, was ik verkocht. Zodra de manicure-sets terug in stock waren, heb ik er één besteld.

I love how sophisticated nail polish can look (especially red!), but it’s always such a struggle. It takes ages for it to dry and it starts chipping within no time. I’ve tried many different brands of nail polish, and some luckily stay on a bit longer than one day, but I can never manage to keep my nails looking nice for more than a week.

I had heard about gel nail polish before, but I’d never tried it out myself. On YouTube and Instagram I did notice that this kind of nail polish is becoming increasingly popular. When Belgian blogger Paulien Riemis showed the Dutch brand Yinger on her Instagram, I was sold. As soon as the manicure sets were back in stock, I ordered one.

De laatste maanden had ik vaker nagellak op dan niet, en het fijne was dat die nagellak steeds twee volle weken (!) mooi bleef zitten. Na 14 dagen zag het er vaak nog wel OK uit, maar dan was ik ofwel het kleurtje even beu, of zag je de ‘uitgroei’ aan de basis van mijn nagels heel erg. Je hebt er wel iets meer werk mee dan met gewone nagellak, maar dat neem ik er graag bij voor mooie nagels die twee weken stand houden!

Met ‘iets meer werk’ bedoel ik dat je echt wel drie kwartier à één uur de tijd moet nemen om je hele manicure te doen. Je nagels moeten immers een aantal keer onder de UV-lamp. Deze zorgt ervoor dat de nagellak helemaal uithardt en dat je nagellak mooi blijft zitten. Ik vind zo’n manicure-avondje één keer in de zoveel weken best ontspannend.

Ik bestelde bij Yinger de ‘on the go’-set. Deze komt met een compacte lamp, alle toebehoren, en 4 verschillende lakjes die je zelf kan kiezen. Ik ging voor Memories and Merlot, Flaming Tire Tracks, Rusty Rhubarb en A Touch of Bisque. Ik vind rode nagellak zelf altijd het mooiste, dus ik koos een aantal lakjes die ofwel echt rood waren, of die daar mooi bij pasten. De kleur die ik op de foto draag is Memories and Merlot. Samen met Flaming Tire Tracks is het mijn favoriete kleur uit mijn (kleine) collectie!

The last couple of months I’ve been wearing nail polish most of the time, and the good thing is that this nail polish stays put for two full (!) weeks. After 14 days it starts to show some wear and tear, but nothing too dramatic. Two weeks is usually when I start getting bored of the colour on my nails, so that’s when I tend to take it off. This kind of manicure does take a bit more time than regular nail polish, but I don’t really mind that, seeing that my nails look good for longer.

When I say that it takes ‘a bit more time’ than regular polish I mean that you should probably schedule 45 minutes to an hour for a full manicure. Your nails have to go under the UV-lamp quite a few times to make sure everything’s properly hardened. To be fair, I quite like a real mani/pedi evening once in a while!

I ordered the ‘on the go’ set from Yinger. This comes with a smaller light, all the products you need, and four colours of your choice. I went for Memories and Merlot, Flaming Tire Tracks, Rusty Rhubarb and A Touch of Bisque. I always prefer classic red nails, so I went for a couple of colours that were either just red, or that went well with that colour. The colour I’m wearing on the picture is Memories and Merlot and it’s my absolute favourite together with Flaming Tire Tracks.

Ben jij nog op zoek naar een leuk kadootje voor de feestdagen (voor jezelf of voor iemand anders)? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op de webshop van Yinger!

If you’re still looking for a gift for yourself or one of your friends, I would highly recommend checking out the Yinger webshop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: