Outfit

Cosy Nights with Hunkemöller

Een zachte, mooie pyjama is altijd leuk, toch? Wat was ik dan ook blij toen ik van Hunkemöller mijn ideale pyjamaset mocht uitkiezen! Na lang zoeken kwam ik bij deze combinatie terecht: een heerlijke fluwelen pyjama met zachte satijnen kimono. Perfect voor van die gezellige ochtenden waarop je nét iets langer in bed blijft liggen om te genieten van een vrije dag.

A soft and pretty set of pyjamas is always nice, right? I’m sure you can imagine how I excited I got when Hunkemöller let me pick out my ideal set of nightwear! After a long and thorough search I ended up with this combination: a lovely velvet set of PJs with a super soft satin komono. It’s simply perfect for cozy mornings when you want to stay in bed just a little longer to enjoy your day off.

Meestal ga ik voor heel basic pyjama’s, maar ik vind het toch altijd leuk om een iets chiquere pyjama in huis te hebben. Af en toe moet je jezelf gewoon eens in de watten leggen. Als je ook zin hebt om jezelf leuke nachtmode of lingerie aan te schaffen, kijk dan zeker eens op de webshop van Hunkemöller. Daar vind je zeker iets wat je leuk vindt! De fluwelen pyjama die ik draag was er zelfs nog in andere kleuren, en ook voor verschillende mooie kimono’s kan je er terecht.

I usually go for very basic sets of pyjamas, but I do like to have at least one ‘fancier’ set in my collection. Every once in a while you just have to pamper yourself. If you feel like it’s time to give yourself some extra me-time, make sure to check out the Hunkemöller website. You’ll definitely find something that you like! The velvet PJs that I’m wearing are also available in other colours, and you can find many more kimonos online.

De pyjama die ik hier draag zijn gemaakt uit heerlijk zacht fluweel, en afgewerkt met kant. Ik koos een prachtige blauwgroene kleur (hallo modekleur voor het najaar!) die in het echt nog dieper en warmer is dan ze er op foto uitziet. Ben je zelf meer fan van een warmere winterpyjama? Dan kan je op de webshop van Hunkemöller zeker ook je slag slaan.

The set of pyjamas that I’m wearing here is made from lovely soft velvet, and is finished with lace around the edge. I went for a beautiful blue/green colour (hello fashion colour for the winter!) which looks even more beautiful in real life. Do you prefer a warmer set of PJs? There are plenty of those on the Hunkemöller website!

Ik ben altijd al fan geweest van mooie satijnen kimono’s, maar ik had nog geen goede reden (of excuus) gevonden om er zelf één te kopen. Toen ik deze roze kimono zag, besloot ik meteen dat hij wel erg leuk zou staan bij de fluwelen pyjama. En zo had ik mezelf het perfect excuus aangepraat 😉 Deze satijnen kimono is vrij kort, maar heeft van die zalige wijde mouwen die elegant ogen, maar toch ook heel comfortabel zitten.

Om de look helemaal af te maken koos ik nog een bijpassend slaapmasker. Het doet me meteen denken aan de bekende scène van Holly Golightly in Breakfast at Tiffany’s, mijn favoriete film!

I’ve always loved the look of beautiful satin kimonos, but I hadn’t found a decent reason (or excuse) to purchase one yet. When I saw this pink kimono I decided that it would look really good with the velvet pyjamas. And that’s how I found the perfect excuse 😉 This satin kimono is pretty short, but it has gorgeous flowy sleeves that look elegent and are very comfortabel at the same time.

To really finish off the look I went for a matching sleeping mask. It reminds me of that famous scene with Holly Golightly in “Breakfast at Tiffany’s”, my favourite movie!

Neem zeker een kijkje op de webshop van Hunkemöller als jij ook al helemaal staat te popelen om nieuwe nachtmode te bestellen! Ben je meer fan van lingerie? Kijk dan zeker ook eens bij de bralettes en de BH’s zonder beugel.

Make sure to have a little look around the Hunkemöller website if you’re just as excited about new nightwear as I am! Do you prefer pampering yourself with lingerie? Definitely have a look at the bralettes and bras without wire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: