Loving

Finaste Personalised Jewelry

Ik heb altijd een beetje een zwak voor gepersonaliseerde juwelen. Ik vind ze net dat ietsje specialer dan gewone juwelen en ze zien er meestal ook super mooi uit. Ik was dan ook erg blij toen ik van Finaste enkele sieraden mocht uitkiezen uit hun collecties van graveerbare kettingen en armbanden!

I’ve always had a weak spot for personalised jewelry. I love that it’s just a little bit more special and unique than regular jewelry and it often looks simply amazing. You can probably imagine how excited I was when Finaste let me choose a couple of pieces of jewelry from their collection of necklaces and bracelets that can be personalised!

Finaste is een Nederlandse webshop die allerlei leuke sieraden verkoopt, waaronder sieraden die je kan laten graveren en personaliseren. Dit gaat van kettingen tot armbanden, oorbellen en zelfs ringen. Ik was zelf het meest benieuwd naar de graveerbare armbanden. Als kind had ik namelijk zo’n armbandje waar mijn naam in gegraveerd stond, maar dat ben ik doorheen de jaren helaas ergens kwijtgeraakt. Bij Finaste kon ik niet exact hetzelfde armbandje vinden, maar wel iets heel gelijkaardigs. Het is een heel eenvoudige armband, gemaakt uit verguld stainless steel. Ik liet er natuurlijk mijn naam op graveren, maar op de achterkant heeft het nog een leuke verrassing. Ik liet er namelijk ook de naam van mijn vriend op graveren! Deze armband kan je langs twee kanten laten personaliseren, en dat vond ik een ontzettend leuk idee. Zo wordt de armband net dat beetje specialer voor jou.

Finaste is a Dutch webshop that sells all kinds of fun jewelry items, like little accessories that you can personalise with a letter or a name. This can go from necklaces to bracelets, but also earrings and even rings. When I was little I had one of those bracelets that had my name engraved in it, but unfortunately I lost it at a certain time and have never found it again. At Finaste I couldn’t find a bracelet exactly like the one I lost, but this one is pretty similar. It’s a very simple bracelet made from gold plated stainless steel. I (of course) had my name engraved on it, but it also has a little secret engraved on the back. This bracelet came with the option to have two sides engraved, so I added my boyfriend’s name on the back. I love this idea because a piece of jewelry immediately becomes a little bit more special and personal for you.

Naast dit armbandje wou ik nog graag een bijpassende ketting, een goudkleurige dus. Heel mijn naam op een hanger laten graveren leek me wat veel, en daarom koos ik voor een ketting waarop alleen je initiaal wordt gegraveerd. Voor zo’n soort kettingen is er op Finaste ook veel keuze, maar ik ging voor deze ketting met een ‘H’ en een roosje.

When browsing the webshop I realized that I really wanted to also get a necklace that kind of matched the bracelet. To have my entire (long) name engraved on a necklace seemed a bit much to me, so I went for a necklace that has just one letter on it. There are a lot of necklaces like that on the Finaste webshop, but I chose the one that has a little rose and a letter ‘H’.

Het laatste sieraad dat ik koos was niet voor mezelf. Ik had wel genoeg met mijn ketting en armband, en er was iemand anders die ook wel een juweeltje verdiende. Daarom koos ik nog een ketting met initialen, en deze was voor mijn mama. Het is een zilverkleurige ketting met een rond hangertje waarop je twee letters kan laten graveren. De twee letters op de hanger staan voor mijn naam en de naam van mijn broer. Het bewijs dat de juwelen van Finaste perfecte kadootjes zijn? Mijn mama is er superblij mee en draagt het kettinkje nu elke dag!

The last piece of jewelry that I chose isn’t for myself. I figured the necklace and bracelet would be enough for me, and there was someone else who I really wanted to give a piece of jewelry as well. That’s why I chose another necklaces with initials, but this one is for my mom. It’s a silver necklace with a round pendant on which you can have two letters engraved. The two letters stand for my name and for my brother’s name. My mom was super happy with the little gift, and that really shows what a great gift jewelry from Finaste makes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: