DIY

Knitting a Miniature Christmas Sweater

Ben jij net als ik een grote fan van breien? Dan raad ik je aan om nog snel even naar de Action te lopen voor deze super schattige mini kersttrui om zelf te breien!

Do you love knitting as much as you do? If so, I can highly recommend quickly going to your nearest Action store to pick up the set to DIY your own miniature Christmas sweater!

Ik kan echt even helemaal ontspannen wanneer ik brei, en meestal brei ik ook meerdere projecten tegelijk (een sjaal, trui, noem maar op!). Ik was onlangs bij de Action en daar zag ik deze DIY staan tussen de kerstspullen. Het zag er een leuk project uit, en ik ging ermee aan de slag! En wat bleek? Dit pakketje is helemaal fantastisch! De instructies die erbij zitten kloppen volledig en het resultaat is echt ontzettend schattig. Ik zou zeggen: ga nog even snel langs jouw dichtstbijzijnde Action voor een leuke kerst-DIY.

I think knitting is super relaxing, and I’m usually making several different things at once (a scarf, sweater, you name it!). I was at the Action recently when I came across a very cute DIY project among the Christmas decorations. It looked like a fun little project, so I decided to give it a go. And as it turns out, this little set is simply amazing! The instructions that come with it are completely correct and the end result is adorably. My advice? Go and get yourself one of these boxes before Christmas is over.

Je kan kiezen bij dit pakketje kiezen uit zes verschillende varianten, maar ik ging voor de trui met teddybeer. Eigenlijk zou hij nog een kerstmuts moeten dragen, maar door een geweldige rekenfout van mij paste die niet meer op de trui. Ach ja, nu kan het truitje ten minste ook nog na Kerst πŸ˜‰

Ik dacht dat het breien van deze mini trui best een uitdaging ging zijn door de ingewikkelde tekening, maar toen ik eraan begon bleek dat het patroon niet mee in de trui gebreid wordt. Je ‘borduurt’ het patroon er gewoon achteraf op, wat alles een beetje makkelijker maakt. Ik vond het zelfs zo leuk om te maken dat ik na deze trui meteen terug naar de Action ben geweest om nog twee pakketjes te gaan halen! Het fijne aan deze setjes is dat je niet per se elke keer een nieuw doosje nodig hebt om weer aan de slag te gaan. Je hebt eigenlijk gewoon nieuwe wol nodig en dan kan je met het patroon dat je al heb weer aan de slag!

There are six different kinds of DIY Christmas sweaters available, but I went for the one that has a teddy bear on it. The bear actually should be wearing a Christmas hat, but I ran out of space… Well, at least that means that this sweater isn’t exclusively for Christmas πŸ˜‰

I thought that knitting this sweater would be quite a challenge because of the intricate design, but when I started knitting this, I realised that the design would be embroidered on to the sweater afterwards. This does make things a bit easier, but I quite liked the embroidery part. I enjoyed making this so much that I quickly ran to the Action again to another couple of boxes! The great thing about these packs is that you don’t need a new one every time. As long as you have new yarn you can just reuse the pattern!

Een pakketje als deze heb je bij de Action al voor net geen euro!

You can get a box like this one at Action for less than a euro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: