DIY

The November Bullet Journal

En toen was het plots weer november! In januari begon ik met bullet journallen, en inmiddels kan ik met fierheid zeggen dat de elfde maand met deze gepersonaliseerde agenda is ingegaan. In dit artikel vertel ik je meer over mijn ontwerp voor deze maand.

And then it was suddenly November again… In January I started bullet journalling, and I’m proud to announce that, after almost eleven months, I’m still creating my own personal planner. In this article I’ll be telling you more about this month’s design.

Ik verbaas me er zelf ook over dat ik het bullet journallen nu al elf maanden volhoud. Ik dacht dat ik het op een gegeven moment vast wel beu zou worden, maar gelukkig is dat nog niet het geval geweest. Het gaat zelfs zo goed met mijn agenda dat ik voor de maand november in een nieuw exemplaar moest beginnen. De vorige was gewoon helemaal vol! Deze keer ging ik ook weer voor een agenda van Hieroglyphs, maar in het blauw in plaats van in het zwart. Ik ben benieuwd hoeveel maanden deze journal het gaat uithouden πŸ˜‰

Ik heb het de afgelopen tijd weer super druk met schoolwerk, wat je misschien al hebt kunnen afleiden uit de stilte qua artikels hier op de blog. Ik heb amper tijd om iets anders te doen dan huiswerk maken, maar gelukkig kon ik afgelopen week toch even ontspannen en mijn omslag voor de maand november maken. Ik ging voor een lekker kleurrijk, maar toch een beetje herfstig kleurenpalet. Ik voegde nog een paar leuke stempels en stickers toe, en dat was het dan!

Hopelijk kan ik binnenkort weer meer outfitfoto’s gaan nemen en dan komt hier hopelijk weer wat meer leesvoer online te staan! Tot snel!

I’m just as amazed as you are at the fact that I’m still doing this bullet journal-thing. I was certain that I would give up at a certain moment because it’s so much work, but I’ve really ben enjoying it so far. I’ve even come to the point where the space in my first journal has run out, so I’ve had to start a new one! I went for a journal by Hieroglyphs again, but in a different colour (dark blue). I’m curious to see how long this bullet journal will last πŸ˜‰

I’ve been super busy with school work lately (as you’ve probably been able to tell from the lack of new articles on the blog). I haven’t done much besides doing my homework, but luckily I found a moment to decorate this month’s spread in my journal. I went for a nice and colourful palette, but with a couple of Autumn colours. It did need a couple of stamps and stickers, and then it was done!

I really hope I’ll find some time to take outfit pictures again soon, so stay on the lookout for new articles very soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: