Outfit

Clouds of Fashion Pink Dress

Op sommige dagen heb je gewoon een super comfortabele jurk nodig die nergens spant, niet te kort is, en die er ook nog eens super leuk uitziet. Bij ZEB vond ik in de solden zo’n jurk van het Belgische merk Clouds of Fashion.

Some days you just need a super comfortable dress that isn’t too tight, not too short, and that looks really cute. At ZEB I found a dress exactly like that in the sale. It’s from the brand Clouds of Fashion and it’s just too cute!

Ik draag ontzettend graag retro en vintage kleding, maar eigenlijk moet ik toegeven dat zo’n kleding soms niet super comfortabel zit. De stof kan heel synthetisch en ongemakkelijk zijn, en soms is de pasvorm ook heel strak. En laten we eerlijk zijn: op sommige dagen heb je gewoonweg niet zo veel zin in zo’n kleding. Daarom is een losse kleurrijke jurk als deze helemaal perfect. Je kan hem lekker zomers dragen met sandalen, maar je kan er zeker ook leuke laarsjes bij dragen voor die lastige dagen in het tussenseizoen.

I love to wear retro and vintage clothes, but I also have to admit that those clothes aren’t always super comfortable. The fabric can be super synthetic and uncomfortable, and the fit can be quite tight as well. And let’s be honest: some days you just don’t really want to wear that. That’s why a loose and colourful dress like this one is absolutely perfect. You can combine it with sandals for a summer look, but you can just as well wear it with a cute ankle boot for the in-between season.

Ik was al vaker jurkjes van het Belgische merk Clouds of Fashion tegengekomen, maar ik vond ze altijd een beetje duur. De opvallende prints leken me niet per se iets voor elke dag, dus ik vroeg me telkens af hoe vaak ik zo’n jurk nu echt zou dragen. Toen ik deze jurk tegenkwam met gigantische korting (80% korting dacht ik), besloot ik het er maar eens op te wagen. En wat blijkt? Het was een goede keuze! Ik heb dit jurkje de afgelopen weken al heel vaak gedragen en ik heb er ook al een aantal complimenten over gekregen.

I had seen dresses from the Belgian brand Clouds of Fashion before, but I always thought they were just a bit too expensive. I didn’t think the bold prints would be something I could wear on a day-to-day basis, so I kept wondering if I would get enought wear out of the dresses. When I came across them again in the sale I decided to go for it. And as it turns out it was a very good choice. I’ve worn this dress a lot in the past few weeks and I got quite a few compliments on it!

De chunky laarsjes die ik hier draag zijn ook weer een fantastische vondst. Ik vond ze voor een paar euro bij de Kringwinkel en ze waren nog ongedragen! Ik zocht al een paar jaar naar leuke zwarte laarsjes met een kleine plateauzool, en deze vind ik echt super leuk. Niet iedereen is fan van dit soort schoenen onder een jurk, maar ik vind het wel kunnen. En to each his own, toch? πŸ˜‰

The chunky boots that I’m wearing here are also a great find. I got them at the thrift store for just a couple of euros and they hadn’t been worn before! I had been looking for similar black ankle boots for a couple of years, and I’m really happy that I found these. Not everyone likes the way these shoes look with a dress, but I quite like it. And by the way, to each his own, am I right?

Dress – Clouds of Fashion (ZEB) | Shoes – Kayla (thrifted) | Bag – (fake) vintage Delvaux

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: