Loving

Noughty ‘Wave Hello’ Hair Products

Enkele jaren geleden had ik heel krullend haar. Het is door de jaren heen stilaan harder beginnen krullen, maar is sinds een jaar of drie ook weer steeds minder gaan krullen. De laatste tijd probeer ik mijn haar terug beter te verzorgen in de hoop dat er wat golven terugkomen, en daarbij kreeg ik de hulp van de haarproducten van Noughty.

A couple of years ago my hair was very curly. It just started getting curly one day, but it sadly straightened out again as well. Lately I’ve been trying to take better care of my hair in the hopes that some of the waves might come back, and the Noughty hair products were there to help me on this journey.

Ik heb het altijd jammer gevonden dat mijn haar niet meer zo hard krult als vroeger. Ik vond het altijd veel makkelijker om krullen te stylen dan om stijl haar te moeten verzorgen, en de laatste tijd had ik alsmaar minder zin om echt iets leuks te doen met mijn haar. Dat is allemaal toch wat veranderd toen ik mijn haar begon te wassen met een shampoo waar minder siliconen en sulfaten in zaten. Voor het eerst in jaren zaten er weer wat golven in mijn haar! Daar begon de zoektocht naar producten die beter waren voor mijn golvend haar, en zo kwam ik bij Noughty terecht.

Noughty is een veganistisch merk van haarproducten met bijna uitsluitend natuurlijke ingrediΓ«nten. En ze verkopen sinds een tijdje ook producten die speciaal zijn ontwikkeld voor mensen met golvend of krullend haar.

I always preferred curly hair over straight hair on me. Curls are so much easier to style, and straight hair just got a bit boring in my opinion. Things did start to change once I started washing my hair with products that contain less silicones and sulfates. For the first time in years I had some waves in my hair again! That’s where the search for good hair products started, and that’s also how I ended up with products from Noughty.

Noughty is a vegan hair care brand with products that contain almost 100% natural ingredients. They recently also started selling products that were developed especially for wavy or curly hair.

Ik heb de producten nu een paar weken uitgetest en ik heb gemerkt dat mijn haar echt even moet wennen aan nieuwe producten, vooral wanneer deze producten geen siliconen of sulfaten bevatten. In het begin voelt mijn haar niet echt goed, maar na een paar keer wassen voelt het al veel beter aan. Als ik mijn haar met een ‘gewone’ shampoo die wel allerlei siliconen bevat was, pluist mijn haar enorm en voelt het tΓ© zacht/glad aan. Met de producten van Noughty is dat helemaal anders: mijn haar voelt niet zo frizzy, en golft wat meer. Het is misschien nogal moeilijk uit te leggen, maar soms weet je gewoon wanneer je haar natuurlijk en op z’n best aanvoelt, en dat gevoel krijg ik met deze producten.

En hoe zit het met het wave hello element van de producten? Is mijn haar weer wat meer gaan krullen? Wel, het is niet zo dat ik plots weer rondloop met duidelijke krullen in mijn haar, maar mijn haar heeft wel weer wat meer golfjes gekregen. Er zit weer wat slag in, zoals we in Antwerpen wel eens zeggen πŸ˜‰ De Wave Hello shampoo, conditioner en lotion van Noughty zijn specifiek bedoeld voor golvend of krullend haar, maar ik denk dat ze voor mensen met stijl haar ook fijn kunnen zijn. Ik ben alsmaar minder fan van heel chemische haarproducten omdat ze mijn haar alleen maar slechter laten aanvoelen. Als je ook graag wil overschakelen naar producten die iets zachter zijn voor je haar zou ik zeker eens een kijkje nemen bij Noughty. Oh, en de producten ruiken heerlijk. Alleen voor de geur zou ik ze al opnieuw kopen πŸ˜‰

De Noughty Wave Hello producten zijn verkrijgbaar bij Di en kosten €7,99 per stuk.

I’ve been trying out these products for a couple of weeks now and I noticed thta it takes my hair a little while to get used to new products, especially if these products don’t contain any sulphates or silicones. At first my hair didn’t feel great , but it started feeling a lot better after a couple of washes. When I wash my hair with ‘regular’ shampoo it tends to feel super slippery and frizzy, and not in a good way. The products from Noughty don’t make it feel like this at all: my hair doesn’t feel as soft and frizzy and it definitely is a bit more wavy. It’s kind of difficult to explain, but sometimes you just know it when your hair feels good, and I get that exact feeling when using the Noughty products.

And what about the ‘Wave Hello’ part of the products, you might ask? Did my hair get curlier? Well, I didn’t suddenly get super curly hair, but it did get a bit more wavy again. Noughty’s Wave Hello products were specifically developed for wavy and curly hair, but I think they can definitely work for straight-haired girls as well. I’ve been trying to stay away from too many products that contain silicones because they don’t make my hair feel nice at all. If you’re also thinking of making such a transition, I would highly recommend checking out these specific products. Oh, and the shampoo and conditioner smell amazing! I would even buy them again, just for the smell πŸ˜‰

The Noughty Wave Hello products are available at Di for €7,99 each.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: