Loving

My All-Time Favourite Lipsticks

Ik hou van lippenstift! Vloeibare lippenstift, matte lippenstift, lipgloss, lippenbalsem, ga zo maar door. Toch zijn er een paar exemplaren die ik regelmatig gebruik en die ik zeker opnieuw zou kopen als ze ooit op geraken. In dit artikel lees je er alles over!

I love lipstick! Liquid lipstick, matte lipstick, lipgloss, lip balm, and so on. In my (relatively) large collection, there are however a copule of products that I use regularly and that I would definitely buy again if I ever run out of them. In this article you can read all about them!

MAC – Ruby Woo

Mijn eerste favoriete lipstick is een absolute klassieker die het afgelopen jaar tot helemaal bovenaan mijn lijst van favorieten is geklommen. Het gaat hier natuurlijk om de alom bekende Ruby Woo lippenstift van MAC. Deze kleur is al jaren enorm populair en wordt vaak als beste rode lippenstift gezien, en begin dit jaar heb ik me eindelijk mijn eerste exemplaar aangeschaft. Ik vond lipsticks van MAC altijd wat te duur, maar geloof me als ik zeg dat dit pareltje het echt wel waard is. Als je net als ik regelmatig rode lippenstift draagt, ga deze dan zeker ook eens uitproberen!

My first favourite lipstick is an absolute classic that has made its way up my ladder of favourites in this past year. I’m obviously talking about the well-known Ruby Woo lipstick from MAC. This colour has been extremely popular for several years and is often seen as the perfect red lipstick. I always found MAC lipsticks to be a little bit too expensive, but at the beginning of this year I finally bought myself one. And I can tell you that it’s absolutely worth the money! If you enjoy wearing red lipstick as much as I do, I would highly suggest checking out this lipstick as well.

NYX – Soft Matte Lip Cream in Amsterdam
NYX – Liquid Suede in Initiator

Een tweede lipstick die ik enorm graag draag is geen lipstick in de klassieke betekenis van het woord. Het is de NYX Soft Matte Lip Cream, wat eerder iets tussen een vloeibare en vaste lippenstift is. De kleur Amsterdam (een klassiek, maar toch vrij subtiel, rood) is momenteel mijn favoriet, maar een andere kleur die ik ook heel graag draag is Initiator, uit de Liquid Suede collectie. Deze lipsticks zijn super zacht op je lippen, drogen niet uit, en blijven toch vrij lang zitten. En ze zijn tegenwoordig ook heel makkelijk te krijgen, want er zijn al verschillende NYX-winkels in heel België!

A second lipstick that I love to wear is not a ‘classic’ lipstick. The NYX Soft Matte Lip Cream is more of a liquid lipstick but with an almost velvet-like feel. The shade called Amsterdam is my current favourite. It’s a classic, but slightly toned-down red. Another shade that I really like to wear is called Initiator, which is a part of NYX’ Liquid Suede collection. These liquid lipsticks are super soft on your lips, don’t dry out too much and stay put for quite a few hours. And what’s even better: they’ve been easier to purchase now that there are quite a few NYX stores in Belgium!

The Balm – Pretty Smart Lipgloss in WOW!
The Balm – Meet Matt(e) Hughes in Reliable

Voor mijn derde favoriete lippenstift zou ik niet één product, maar wel een heel merk willen noemen: The Balm. Allereerst heeft dit merk de prachtigste retro verpakking en de meest originele productnamen (Meet Matt(e) Hughes, Mary-Lou Manizer, Read My Lips, Mr. Write …), maar hun producten werken ook gewoon heel goed. Ik heb momenteel twee lipproducten van The Balm (de Meet Matt(e) vloeibare lippenstift in de kleur Reliable en de Pretty Smart lipgloss in de kleur WOW!) en ik vind ze allebei fantastisch. De vloeibare lippenstift heeft een prachtige egale kleur en blijft super lang zitten, en ook de lipgloss blijft, voor zo’n product, best lang zitten. Als ik eens iets anders wil dan een gewone lippenstift, ga ik bijna altijd voor mijn lipgloss van The Balm.

My third favourite lipstick isn’t just one product, but it basically envelops an entire brand: The Balm. First of all I just love this brand’s retro packaging and their super cute product names (Meet Matt(e) Hughes, Mary-Lou Manizer, Read My Lips, Mr. Write …). Besides that I just really love their products. I currently have two lip products from The Balm (the Meet Matt(e) liquid lipstick in the shade Reliable and the Pretty Smart Lipgloss in the shade WOW!) and I absolutely love both of them. The liquid lipstick has a beautiful opaque colour and stays put for a long time. The lipgloss is also quite long-lasting if you compare it to other lipglosses. Whenever I want to wear something that isn’t an ordinary lipgloss, I tend to gravitate towards my lipgloss from The Balm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: