Loving

A Little Gem From Kornelia Jewelry

Ik heb niet heel veel echte juweeltjes. Ik koop meestal accessoires die wat goedkoper zijn en dan wissel ik af, maar er is wel één klein juweeltje dat heel speciaal is voor mij en dat is net één van die chiquere juwelen. Het is een ring van Belgische ontwerper Kornelia, en ik heb zopas een tweede ringetje uit die winkel toegevoegd aan mijn collectie!

I don’t own many real pieces of jewelry. I usually buy cheaper pieces and rotate between them, but I do, however, own one ring in particular that is very dear to me and that is one of those fancier pieces. It’s a ring from the Belgian jewelry store Kornelia, and recently I’ve added a second gem from their shop to my collection!

Karolien, de fantastische ontwerper achter de winkel Kornelia maakt de meest prachtige ringen, hangers en oorbellen die allemaal gemaakt zijn uit echt zilver of goud. De stuks zijn allemaal handgemaakt en prachtig. Als je mijn blog al langer volgt heb je mijn eerste ringetje van Kornelia vast al eens voorbij zien komen. Het is een heel fijne ring met een hartje op. Ik kocht hem in 2015, en sindsdien draag ik hem zo ongeveer elke dag. Hij is ook helemaal gaan blinken door hem zo vaak te dragen, wat ik persoonlijk heel mooi vind.

Karolien, the lovely designer behind Kornelia creates the loveliest rings, necklaces and earrings that are all made of silver or gold and are the most gorgeous handmade works of art. If you’ve been following my blog for quite a lot of years you might have seen pictures of this first ring. It’s a dainty little number with a gorgeous handmade heart on it. I bought it way back in 2015 and have been wearing it pretty much every day since then. By wearing it so much it got nice and shiny, and I absolutely love the way that looks.

Ik was er al langer over aan het nadenken om een tweede juweeltje van Karolien toe te voegen aan mijn collectie, en een paar weken geleden heb ik eindelijk beslist om mezelf een cadeautje te geven. Ik zag dat er korting was op een aantal stuks in de shop en toen zag ik een mooi ringetje dat perfect mijn maat was. En zo eindigde ik met deze prachtige gedraaide zilveren ring in mijn winkelmandje πŸ˜‰ Hij is iets opvallender dan mijn eerste aankoop, maar toch nog vrij fijn en makkelijk te combineren met andere juwelen.

Als jij ook graag lokale (Belgische) ontwerpers steunt, en ook zo’n mooi handgemaakt juweel wil dragen, moet je absoluut een kijkje nemen op de webshop van Karolien! En als je ooit in Mechelen bent is het zeker ook de moeite om eens te gaan kijken in de winkel. Dan kom je meer te weten over hoe de stuks worden gemaakt. Oh, en de juwelen van Karolien zijn trouwens altijd super mooi verpakt! Echte cadeautjes, ook om aan jezelf te geven πŸ˜‰

I had been thinking about adding another one of Karolien’s rings to my collection for a while, and a couple of weeks ago I finally decided to treat myself. I saw that there was a little bit of a stocksale going on at the Kornelia webshop, and I happened to come across a lovely ring that was perfectly my size. It’s this beautiful twisted silver ring. A little bit more bold than my first purchase, but still quite subtle and easy to combine with other pieces of jewelry.

If you want to support local (Belgian) designers and, of course, also want to add a gorgeous piece of jewelry to your collection, definitely check out Karolien’s shop! Do you happen to be in the Mechelen area? You can always stop by the Kornelia shop to see how the pieces are made. Oh, and btw, pieces from Karolien always come in the cutest packaging! It’s a true gift, even if it’s a gift to yourself πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: