Outfit

L’Histoire

Het is tijd voor weer een outfitartikel! Dit keer geen retro of vintage look, maar zo’n beetje het tegenovergestelde. Hoe graag ik me ook retro kleed, soms heb ik er geen tijd voor of wil ik gewoon een comfortabele jeans aandoen.

It’s time for another outfit article! This time it’s not a retro or vintage look, but actually quite the opposite. I love dressing up all retro, but sometimes I don’t have time for it. Or I just want to wear a comfortable pair of jeans.

Iedereen heeft zo zijn eigen mening over dit model van jeans, deΒ mom jeans. Ik vind ze fantastisch, maar ik begrijp ook helemaal het feit dat je kont er drie keer zo groot in lijkt. Ik vind een skinny jeans ook altijd leuk, maar een mom jeans zit gewoon super comfortabel. Ondertussen heb ik al een heel scala aan mom jeans van allerlei verschillende merken verzameld, en de broek die ik op deze foto’s draag is eigenlijk een model waar ik wat minder snel voor kies. Misschien is het omdat deze broek net niet hoog genoeg zit in mijn taille of omdat ‘ie niet zo soepel is.

Everyone has their own opinion about this style of jeans, the infamous mom jeans. I absolutely love them, but I also understand people who say they make your butt look three times as big. I do love a good pair of skinny jeans, but mom jeans are just so comfortable. I’ve collected a whole collection of mom jeans over time, and the pair that I’m wearing here is a pair that I don’t wear that often. It might be because I like my jeans to be a bit more high waisted, or because it’s not super stretchy.

Ik dacht ook eens helemaal mee te gaan met de blazer-trend, maar ik weet niet of het echt iets voor mij is. Toch niet in deze combinatie. Bij een meer retro-outfit (hier gaan we weer) vind ik hem wel heel leuk staan, maar op een jeans draag ik toch liever een simpele gebreide vest πŸ˜‰ Van dit T-shirt ben ik wel helemaal fan! Ik ga meestal voor een gewoon wit T-shirt met opdruk, maar deze lila variant is zeker zo leuk! Het geeft je outfit op een subtiele manier net wat meer kleur.

I thought I’d hop on the bandwagon and try out the blazer trend, but I don’t really know whether it looks good on my. Not in this combination anyways. I do love a blazer with more of a retro outfit (here we go again), but I think I’ll stick with knitted vests with outfits like this one πŸ˜‰ I am, however, a big fan of this T-shirt! I usually go for a white T-shirt with print, but this lilac version is a nice change! It adds a little bit of colour to your outfit.

T-shirt – L’Histoire de Louise | Jeans – H&M | Shoes – Tamaris | Blazer – Rinascimento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: