Outfit

At the Farm

Een paar weken geleden verbleef ik samen met mijn vriend en zijn familie een weekendje op een boerderij: het Weidehof in Pelt! We mochten er onder andere helpen met het melken van de koeien, en een fotoshoot met die lieve dieren mocht natuurlijk ook niet ontbreken πŸ˜‰

A few weeks ago I went on a weekend trip to a farm with my boyfriend and his family. We went to the Weidehof in Pelt and got to help with milking the cows. And a photoshoot with the cows just had to be done, am I right?

Mijn grootouders hadden vroeger ook een boerderij met koeien, maar daar zijn ze jammer genoeg mee gestopt nog voor ik geboren was. Ik heb koeien altijd wel mooie en leuke dieren gevonden, dus daarom was het verblijf op deze boerderij echt wel iets voor mij. Dat kon je uit de foto’s waarschijnlijk ook al wel afleiden. Het Weidehof is trouwens echt een aanrader als je graag eens een weekendje weg wil, maar niet gewoon een saai huisje wil huren. Hier slaap je echt vlak naast de koeienstal en kan je zo vaak je maar wil de stallen bezoeken. Ook kan je ‘s ochtends (als je op tijd uit je bed geraakt) en ‘s avonds helpen om de koeien te melken en kan je verse melk proeven. De boeren en boerin van het Weidehof zijn super vriendelijk en staan altijd paraat om je vragen te beantwoorden.

My grandparents used to have a farm with cows, but they got rid of all of the cows before I was even born. I have always liked cows, so a stay at a farm was definitely my cup of tea. You can probably tell that by looking at the pictures πŸ˜‰ I would highly recommend visiting the Weidehof if you want to go on a slightly unusual weekend trip and you don’t just want to rent a cottage. At this farm you’re sleeping pretty much right next to the cowshed and you can visit the cows as often as you’d like. You also get the chance to help milk the cows in the mornings (if you manage to get out of bed in time) or in the evenings and you can taste the fresh milk. The farmers from the Weidehof are super kind and very helpful if you have any questions about the farm or about the animals.

En nog een tip: haal niet je beste broek boven op een boerderij, want koeien hebben een lange tong en likken heel je broek af als je niet oplet πŸ˜‰ De boerderij heeft meer dan honderd koeien en ook een heel aantal kalfjes, super schattig! Toen wij arriveerden was er net een kalfje geboren, en het was heel leuk om te zien hoe dat eten kreeg.

Here’s another tip: don’t wear your nicest pair of jeans because cows have a really long tongue and they like licking your jeans πŸ˜‰ The farm has more than a hundred cows and also a couple of calves, super cute! When we arrived, a calf had just been born, and it was really interesting to see how they fed him.

Dungarees – Only | Top – H&M | Shoes – Cebo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: