Uncategorized

What have I been up to?

Eindelijk ben ik er weer met een nieuw artikel! Wat heeft dat lang geduurd… De afgelopen maand was het veel te stil op de blog, maar ik heb er een paar goede excuses voor. Klaar voor een kleine update over mijn leven? Lees dan snel verder.

I’m finally back with another article! I have to admit it has taken a while… This past month things have been very quiet on the blog, but I’ve got a couple of good excuses for that. Ready for a little update on my life? Make sure to keep on reading.

De afgelopen drie weken is er geen artikel online gekomen, oeps! Ik besefte ook deze week pas dat het al zo lang geleden was sinds ik laatste iets schreef. De maand april is voorbij gevlogen en ik heb niet echt de tijd kunnen nemen om tussendoor foto’s te nemen en een artikel te schrijven. April is toch net een rustige maand met de paasvakantie, zou je misschien denken. Wel, ik deed vorige maand stage met lange werkdagen in Antwerpen, en dan had ik ‘s avonds niet veel zin meer om nog achter mijn laptop te zitten. Ik deed mijn stage bij een super leuk PR-bureau in Antwerpen (MMBSY) en ik mocht er super veel nieuwsbrieven schrijven en mee dingen organiseren. Het was een drukke en vermoeiende, maar oh-zo-leuke maand! Na al dat creatief schrijven bij het PR-bureau was mijn creativiteit eerst wat aan het kelderen, maar intussen zit ik weer helemaal vol ideeΓ«n. In de komende weken kunnen jullie daar hopelijk veel meer over lezen.

Naast het volgen van een stage moest ik ook nog de rest van mijn schoolwerk zien rond te krijgen. Mijn lessen gingen gewoon door, en ook de deadline voor mijn thesis komt snel dichterbij. Nu probeer ik dus al het werk dat zich een beetje heeft opgestapeld af te werken, en tussendoor te ontspannen met het bewerken van foto’s (er staan er heel veel klaar om bewerkt te worden) en met het schrijven van een aantal artikels.

Ik kijk er alvast naar uit! Jij hopelijk ook πŸ˜‰

Oops! The past three weeks no new articles have been posted. I only realized this week how long it has been since my last blog article. April has flown by and I haven’t really had time to take pictures or to write articles. You might think April is a rather quiet holiday with the Easter holidays and stuff, but I’ve been really busy with my internship. I dida one-month internship at a PR agency in Antwerp (called MMBSY) and I got to write a lot of newsletters and I also helped organize events. Because these days were very long and intense and I had to travel to Antwerp every day I didn’t feel like being on my laptop much in the evenings. It was a super busy and exhausting month, but it was also a lot of fun! After all of the creative writing I kind of felt creatively drained, but now I’m full of ideas again. In the coming weeks you’ll hopefully be reading much more about those.

Besides doing an internship I also had to deal with all of my schoolwork, since my classes didn’t stop and homework kept piling up. I’m now trying to get through all of the schoolwork and to also work on my thesis (there’s a deadline coming up soon!). I try to balance schoolwork and the blog by also taking time to edit pictures and write first drafts for upcoming articles.

I’m really looking forward to what’s coming and I hope you are too!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: