Loving

My Own Business Cards

Ik liep al langer rond met het idee om naamkaartjes te laten maken, en dankzij Studentendrukwerk.nl is het me eindelijk gelukt en kan ik sinds kort mijn eigen naamkaartjes uitdelen!

I’ve been thinking about ordering my own business cards for a while, and thanks to Studentendrukwerk.nl I finally did it! I can now start giving out my own business cards to people.

Met naamkaartjes heb ik altijd het gevoel dat alles dan net een beetje professioneler wordt. Ken je dat gevoel? Ik wou er zelf ook al langer bestellen voor het geval ze ik een keer nodig zou hebben. Ik heb ooit ook al enkele ontwerpen gemaakt, maar tot het echte bestellen ben ik niet geraakt 😉 Toen ik door Studentendrukwerk.nl gecontacteerd werd voor een samenwerking leek het me dan ook een leuk idee om echt eens aan de slag te gaan met naamkaartjes. Dus: zie hier het resultaat!

Business cards always give me a more professional feeling. Do you know what I mean? I had been thinking about making my own for quite a while, just in case I needed them. I also made a couple of different designs, but I never got around to actually ordering them 😉 When I was contacted by Studentendrukwerk.nl for a collaboration I thought it would be a great idea to finally start making my own business cards. Here is the result!

Ik wist al meteen wat ik op de voorkant van mijn naamkaartje wilde: het logo van mijn blog. Dit logo staat nu al tweeënhalf jaar bovenaan mijn blog en ik ben het absoluut nog niet beu. De achterkant wou ik duidelijk en simpel. Op de achtergrond zie dezelfde roze kleur als die in mijn logo, en de rest van de tekst is goed leesbaar. De gegevens die op het kaartje staan (naam, blog, e-mail en Instagram) zijn de belangrijkste voor mensen die me via mijn blog nodig zouden hebben, dus ik vond dat er niet meer tekst nodig was.

Ik heb deze naamkaartjes ontworpen via de website van Studentendrukwerk.nl zelf. De tool is ontzetten makkelijk om te gebruiken en bevat veel mogelijkheden om je kaartjes te customizen. In de tool zitten veel verschillende lettertypes, kleuren en versieringen om jouw kaartjes helemaal uniek te maken. Bij deze kaartjes koos ik extra-dik papier met een matte finish. Dikke kaartjes voelen altijd net iets luxueuzer aan en de matte finish ziet er ook moderner uit. Ik bestelde mijn kaartjes in een oplage van 150 stuks, en dat kost op deze website €19.67, wat ik best een schappelijke prijs vind! De kaartjes zijn echt heel stevig, en de kleuren zien er ook mooi uit. Ben jij nog op zoek naar leuke naamkaartjes? Neem dan zeker eens een kijkje op Studentendrukwerk.nl!

I immediately knew what I wanted to have on the front of my business cards: the logo of my blog. This logo has been on my blog’s homepage for two and a half years now and I’m still not tired of it! I also knew I wanted to keep the back quite simple. The backside is the same colour pink that’s also in my blog logo, and the text on it is very easy to read. The information that’s on the card (name, blog, e-mail and Instagram) is the most important information people would need to contact me through my blog. 

I designed these business cards on the Studentendrukwerk.nl website. The tool on the website is very easy to use and it contains a lot of options to really customize your cards. You can choose from several different fonts, colours and decorations to make your cards really unique. When ordering the cards I went for thicker paper and a matte finish. Thick cards always feel a little bit more luxurious and the matte finish makes the cards look a bit more modern. I ordered my cards in a pack of 150, and that would cost €19,67. I think that’s quite an OK price! The cards are very sturdy and the colours looks really nice. Are you still looking for cute business cards? I would highly suggest taking a look at the Studentendrukwerk.nl website!

(dit artikel bevat gesponsorde producten)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: