DIY

February Bullet Journal

Gisteren is er alweer een nieuwe maand begonnen, en daarom leek het me leuk om mijn bullet journal-ontwerp van februari te laten zien. Ik deed het weer een beetje anders dan in januari met meer scrapbooking en stickers, dus dat leek me wel interessant om te laten zien.

Yesterday marked the beginning of another new month, and that seemed like the perfect timing to share my bullet journal set-up for February. I did it a bit differently than in January with a lot more scrapbooking and stickers, so it seemed like an interesting thing to show you!

Voor het ontwerp van deze maand in mijn planner haalde ik vooral inspiratie bij de YouTuber Diana Leeflang. Zij heeft samen met Kruidvat al een aantal collecties uitgebracht rond planner en notitieboekjes, en de indeling van haar bullet journal vind ik altijd prachtig. Ze gebruikt veel stickers, foto’s, kleuren en andere versiering, en dat vind ik persoonlijk ook mooier dan een meer minimalistische planner. Qua kleuren heb ik me voor deze maand beperkt tot blauw, goud en een beetje roze. In een ideale wereld zouden al deze pagina’s mooi bij elkaar passen en een mooi geheel vormen, maar mijn bullet journal ziet er helaas nog niet zo perfect uit 😉

For this month’s design I got my inspiration from the Dutch YouTuber Diana Leeflang. She has released a couple of stationery collections with Kruidvat before that contained notebooks and planners and I always love the way her bullet journal set-up looks. She uses a lot of stickers, pictures, colours, and other decorations, and I personally like that way of decorating better than the more minimalistic one. For this month’s colours I mostly limited myself to blue, gold and a little dash of pink. In an ideal world my pages would all match nicely and form a coherent monthly set-up, but my bullet journal unfortunately doesn’t quite look like that yet 😉

Deze maand heb ik nog een paar extra pagina’s aan mijn maand toegevoegd in plaats van enkel een maandoverzicht en weekoverzichten. Zo zit er een tabel bij om aan te duiden hoe het weer elke dag was en een pagina met ideeën voor op mijn blog. Ik vind het leuk om elke maand te zien welke pagina’s ik veel heb gebruikt en wat me leuk lijkt voor de volgende maand. Dat is de essentie van een bullet journal: je bent nergens aan gebonden en kan je agenda dus helemaal naar wens invullen! Ik vind het ook steeds leuker om tape, stickers en stempels te gebruiken, dus er zijn er weer een paar nieuwe onderweg van op AliExpress. Neem daar zeker eens een kijkje als je nog op zoek bent naar leuke versiering voor in je planner. Als je graag iets dichter bij huis materiaal om te tekenen zoekt, ga je best even langs de Action. Daar hebben ze super leuke stempels en tape voor heel weinig geld. De kleine kalender-stempel en de ‘To Do’ uit bovenstaande foto’s bijvoorbeeld komen van de Action.

This month I added a couple of extra pages to my lay out instead of only the monthly log and weekly spreads. There is for example a table to draw the weather of every day and a page to jot down all kinds of ideas for my blog. What I like to do at the end of the month is look at which spreads I enjoyed using and copy them in the next month. I then also leave out some and come up with new ones. That is exactly the essence of a bullet journal: you’re completely free to do whatever you want! I’m also liking it more and more to use tape, stickers and stamps, and I’ve also got a few new ones coming from AliExpress. Make sure to take a look there if you’re still looking for cute decorations to put in your planner. If you’d rather find some stationery closer to home I would suggest checking out the Action. They sell super cute decorations to put in your bullet journal. The calendar stamp and the ‘To Do’ one from the pictures above both come from the Action and they’re great.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: