Loving

Sony SRS-XB01 Speaker

Deze piepkleine speaker gebruik ik nu al een tijdje om muziek af te spelen, en ik bedacht me dat ik hem nog niet aan jullie had laten zien. Het is de perfecte kleine speaker met een heel goede geluidskwaliteit!

I’ve been using this tiny speaker for a while to play my music, and I just realized that I haven’t shown it to you before. It’s the perfect little speaker with great sound quality!

Voor ik deze speaker had speelde ik muziek gewoon op mijn laptop of op mijn GSM af, en dacht ik niet echt na over de geluidskwaliteit of het aanschaffen van een speaker. Toen kreeg ik deze leuke kleine speaker op een evenement van Sony en tot mijn verbazing was het geluid heel goed en was het eigenlijk veel leuker om een luidspreker als deze te gebruiken! Hij is compact, makkelijk te verbinden met je GSM en de batterij gaat lekker lang mee. Ik heb vroeger wel eens zo’n grote draadloze luidspreker gebruikt, maar ik merkte dat ik hem niet zo veel gebruikte omdat hij zo groot was. Toegegeven, het geluid was heel goed, maar dan heb ik toch liever een praktischer model van speaker. Deze speaker van Sony vind ik veel fijner net omdat hij vrij klein is en toch een krachtig geluid heeft. Er zit ook een ‘extra bass’ in en dat kan je zeker horen.

Before I owned this speaker I just played music from my laptop or phone, and I didn’t really think or care about the sound quality or about purchasing an additional speaker. When I received this fun little speaker at a Sony event I was amazed by the sound quality and I really started to enjoy using this one to play my music! It’s very compact, easy to connect to your phone, and the battery lasts for a very long time. I used one of those big speakers a couple of years ago, but I didn’t end up using it that often because it was so big. I have to admit, the sound that came out of the bigger speaker was really good, but it was simply too big to be practical. I prefer this smaller speaker from Sony because it is pretty small and still has a strong sound. It also contains an ‘extra bass’ and you can definitely hear that.

De speaker verbindt heel makkelijk met de bluetooth van je GSM en is eenvoudig te bedienen met het beperkt aantal knopjes dat erop zitten. Je hebt de aan/uit-knop waarmee je ook de bluetooth-verbinding regelt, een pauze-knop en twee knopjes voor het volume. De knoppen staan mooi bovenaan op de speaker, zijn groot en duidelijk genoeg, en meer heb je simpelweg niet nodig. Naast een bluetooth-verbinding is een verbinding met kabel ook mogelijk in de ingang aan de zijkant van de speaker.

Deze luidspreker is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren zoals blauw, groen, rood, geel en ook in wit, de kleur die ik heb. De witte variant vind ik het mooist omdat hij niet te hard opvalt en je hem bijvoorbeeld op je bureau of op een kast kan zetten zonder dat hij te veel uit de toon valt in je interieur. De luidspreker komt met een kort kabeltje waarmee je hem kan opladen en eens hij volledig is opgeladen gaat de luidspreker zeker een paar uur mee. Bij de meeste webshops kost deze speaker 30 à 35 euro, wat ik een heel schappelijke prijs vind voor de geluidskwaliteit die uit deze kleine luidspreker komt. Ik vind het alleszins de moeite waard om deze speaker van Sony te bekijken als je nog op zoek bent naar een goede luidspreker!

It’s very easy to connect this speaker with your phone through bluetooth and it is easy to handle with the limited amount of buttons that are on there. You have the on/off switch that also takes care of the bluetooth connection, there is a pause button and there are two buttons to adjust the volume. The buttons are nicely placed on the top of the speaker, are nice and big, and you simply don’t need any other buttons. Besides the bluetooth connection there is also the possibility to connect this speaker with your device with the help of a cable. The input for that is on the side of the speaker.

This speaker is available in all kinds of different colours like blue, green, red, yellow and also white, the colour that I received. I like the white version the best because it isn’t too in-your-face and you can put it on your desk or somewhere in a room without it standing out too much in your interior. The speaker comes with a short cable to charge it and once it’s fully charged it lasts a good couple of hours. Most webshops sell this speaker for 30 to 35 euros, which is a very fair price in my opinion, especially since the sound quality is so good. I definitely think this speaker from Sony is worth checking out if you’re still looking for a good one!

Dit artikel bevat een gekregen product.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: