Outfit

The Leopard Print Coat

Een mantel met luipaardprint staat al enkele jaren op mijn verlanglijstje, maar het was me nog nooit gelukt om de perfecte jas te vinden. Tot deze maand, ten minste, want in de solden vond ik de perfecte mantel van nepbont! Hij is ongelooflijk zacht, lekker warm en heeft een erg leuke print.

A leopard pritn coat has been on my wishlist for a couple of years, but I hadn’t been able to find the perfect one yet. That’s until this month, because in the sale I found the perfect faux fur coat! It’s incredibly soft, very warm and has an amazing print.

Eerst en vooral: sorry voor het gebrek aan artikels op de blog de laatste tijd… Ik zit momenteel ganse dagen achter mijn computer om voor school te werken, en dan heb ik ‘s avonds niet veel zin meer om nog te bloggen. De deadline voor mijn laatste essay zit er stilaan aan te komen, dus hopelijk kan ik daarna weer volop gaan bloggen! En dan nu: de jas met luipaardprint. Is hij niet fantastisch? Ik ben ontzettend blij dat ik eindelijk de perfecte mantel gevonden heb. Ik moet toegeven, ik heb iets met jassen en ik vind dat je er nooit genoeg kan hebben, maar deze jas maakt mijn collectie nu wel compleet (mijn vriend gaat me waarschijnlijk niet geloven als hij dit leest). Zoals ik al zei vond ik deze jas in de solden, en wel bij Vero Moda in een ZEB-winkel. Ik had de zoektocht voor een jas met luipaardprint al een beetje opgegeven omdat ik dit seizoen nog niet veel leuke jassen tegengekomen was, dus deze kwam als een leuke verrassing.

First of all: sorry for the lack of articles on this blog lately… These days I’m usually behind my computer all day working for school, and that means I don’t really feel like blogging anymore in the evening. The deadline for my last essay that I have to submit is coming up, so I hope I’ll be able to blog a lot more from then on. So now it’s time for the leopard print coat. Isn’t it just amazing? I’m so happy that I’ve finally found the perfect coat. I have to admit, I have this thing with coats and I am convinced you can never have enough of them, but this coat really completes my collection (my boyfriend will probably laugh at this statement). As I mentioned above I found this coat in the sale at Vero Moda in a ZEB store. I had kind of given up on the search for a leopard print coat because I hadn’t come across a lot of cute ones this season, so this one came as a nice surprise.

Veel jassen als deze hebben geen ‘echte’ nepbont (als je begrijpt wat ik bedoel, wat een verwoording!), maar hebben gewoon een print in de vorm van pantervlekken. Deze mantel heeft een enorm zacht pelsje en dat vind ik zelf het leukst. Door die lekkere pels is hij warmer dan ik had verwacht. Het leek me meer een jas voor als het weer wat warmer wordt, maar de nepbont is heel isolerend. Ik ben helemaal gek op deze jas, dus de kans is groot dat je hem nog in artikels te zien gaat krijgen 😉 Een mantel als deze kan je trouwens heel casual dragen, maar je kan hem ook makkelijk bij een chiquere outfit dragen. Combineer hem met een mooi zwart jurkje en leuke hakken en je bent perfect gekleed voor elk feestje! Ik ga ook eens bekijken of ik deze jas met een vintage-outfit kan combineren. (Nep)bont werd in de jaren 50 ook regelmatig gedragen, dus misschien moet dat wel lukken. Je gaat het hier alleszins op de blog voorbij zien komen!

Most coats like this one don’t have ‘real’ fake fur (if you know what I mean, it sounds confusing!), but they just have a leopard print printed on the fabric. This coat has an incredibly soft layer of (fake) fur and I prefer that over the regular print. Because of the furry layer the coat is a lot warmer than I had expected. It seemed like a coat for when it gets a bit warmer again, but this fake fur actually keeps you very warm. I just absolutely love this coat, so it’s not unlikely that you’ll be seeing more of this coat in upcoming articles 😉 You can wear a coat like this one very casual, but you can also easily dress it up. Combine it with a black dress and nice heels and you can wear it to almost any party! I’m also planning on seeing if this coat can be styled with a vintage outfit. (Fake)fur was quite popular in the 1950s, so I might be able to pull that off. In any case you’ll be seeing more of it here on the blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: