Outfit

A Stylish Jumpsuit

Jurken zijn vaak heel stijlvol, maar een broekpak of jumpsuit kan zeker even elegant staan. Dit broekpak van het Londense merk Closet past me als gegoten, het ziet er een tikkeltje retro uit en je ziet er meteen heel netjes uit. Oh, en het zit super comfortabel!

Dresses often look very stylish, but a jumpsuit can look just as elegant. This jumpsuit is from the London-based brand Closet and it fits me like a glove, it looks slightly retro and it makes you look super sophisticated. Oh, and it’s very comfortable to wear!

Ik vind mooi passende jumpsuits altijd prachtig, maar ik kon nooit een model vinden dat voor mij goed paste. Ofwel zat het bovenaan te los, ofwel was het rond mijn heupen te strak. Dit model van Closet paste meteen perfect door de losse broek die naar onder toe smaller gaat, de smalle taille, en de overslag die bovenaan net genoeg open valt en toch netjes blijft. Het broekpak heeft een patroon met krijtstreep dat heel flatterend is. Door de korte mouwen is het pak nog net te koud voor de tijd van het jaar – lente, waar ben je? – maar een effen zwarte blazer past er mooi op en dan is het toch net wat warmer. Ik combineerde de donkere outfit met een paar felgekleurde pumps voor het leuke contrast.

Broekpakken zijn momenteel heel erg in de mode, dus als jij ook al langer op zoek bent naar een leuke versie zou ik zeker eens bij Closet gaan kijken, ze verkopen nog veel meer leuke pakken!

I always love the way jumpsuits look, but I could never seem to find one that suited me. It would either be way too loose around the top, or it would be too tight around my hips. This version from Closet fitted like a dream when I first put it on. The trousers are slightly wider on the top and then go smaller at the bottom, and the wrapped piece on the top falls open in a very elegant way. The jumpsuit has a pin stripe pattern which looks very flattering. Because of the short sleeves the suit is a bit too cold for this time of year – Spring, where are you? – but paired with a black blazer the outfit is a bit warmer and it also looks good. I combined the dark outfit with a pair of bright pinkt pumps to add some contrast.

Jumpsuits are very popular right now, so if you’ve also been looking for one for a while I would suggest taking a look atΒ Closet, because they sell many more cool jumpsuits!

Jumpsuit – Closet London | Shoes – Voltan | Blazer – H&M | Watch – Lucardi Juwelier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: