Outfit

Polkadot Pyjamas From Hunkemöller

Enkele maanden terug schreef ik al een artikel over de bikini’s van Hunkemöller. Naast badmode staat Hunkemöller ook bekend voor hun groot aanbod aan pyjama’s en voor dit artikel mocht ik er daar ééntje van kiezen. Ik ging voor retro polkadots, en in dit artikel vertel ik je er meer over!

A couple of months ago I wrote an article about the bikinis at Hunkemöller. Besides swimwear, Hunkemöller is also very well known for their large collection of pyjama’s and for this article they let me choose one of those. I went with retro polkadots, and in this article I’ll be telling you more about it!

Toen ik op de webshop van Hunkemöller ging kijken viel mijn oog meteen op deze pyjama met stippen. Hij zag er heel zacht uit, en ik ben dol op stippen. Ik wist op voorhand eigenlijk al dat ik liefst een pyjama met knoopjes wou. Ik vind dat het er een beetje retro uitziet, en ik voel me er best wel stijlvol in (voor een pyjama moet dat toch ook kunnen, niet?). De pyjama is aan de randen heel leuk afgewerkt met een wit accent, waardoor details zoals de kraag en de zakken beter opvallen. De broek heeft lange pijpen, en het bovenstuk heeft iets kortere mouwen. Dit vind ik persoonlijk mooier dan lange mouwen, en het zit heel comfortabel.

De pyjama wordt verkocht als set, waardoor je voor je boven- en onderstuk maar één maat kan kiezen. Mijn hemdje valt dus iets losser omdat mijn onderkant een maatje groter nodig heeft dan mijn bovenkant 😉 De pyjama blijft echter flatterend door de diepe hals. Zoals ik al zei is de stof van de pyjama lekker zacht, maar hij kreukt ook vrij snel. De kreuken vallen niet heel hard op door de stippenprint, maar dit is een pyjama die je toch best weghangt of netjes opvouwt om de ergste kreuken te vermijden.

When I had a browse around the Hunkemöller webshop, this pair of pyjama’s almost immediately stood out to me. It looked very soft, and I love polkadots. Beforehand I actually already knew that I wanted pyjama’s with buttons down the front. I think it looks a little bit retro, and I feel quite styilsh in this kind of PJ’s (you can feel stylish in pyjama’s, right?). This little set has pretty white details on the edges, which make the little details like the collar and the front pockets stand out much more. The trousers have long legs, and the blouse has slightly shorter sleeves. I really like this element, and I much prefer it over long sleeves.

The pyjama’s are being sold in one set, so you can only pick one size for the top and bottom. My blouse is a little bit loose on me because for my bottoms I need to go up a size, whereas my upper body doesn’t really need it 😉 The pyjama’s do stay flattering on the body because of the deep neckline. As I said before the fabric is very soft, but it does crease quite easily. The creases aren’t that obvious because of the polkadot print, but this is definitely the kind of pyjama’s you want to hang in your closet or fold up very nicely.

Deze, en veel andere pyjama’s kan je vinden op de webshop van Hunkemöller. Neem zeker een keer een kijkje!

You can find this pair and a lot of other pyjama’s on the Hunkemöller webshop. Make sure to have a look around!

~ Hannelore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: