On the road

When Reality Becomes a Memory

Voor het eerst in heel lange tijd heb ik weer een fotografie-artikel voor jullie. Vorig jaar mocht ik in een huis dat afgebroken ging worden foto’s gaan nemen, en ik besefte me dat ik die foto’s nooit met jullie gedeeld heb. Het was een heel mooi oud huis met veel charme, en dat gevoel heb ik proberen vast te leggen in de foto’s die ik daar nam.

For the first time in a very long time I’ve got another photography article for you. Last year I had the chance to take pictures inside a house that would be torn down, and I recently realized I hadn’t shared those pictures with you before. It was a beautiful house with a lot of charm, and I tried to capture that feeling in the pictures I took.

Het huis waar ik de foto’s nam is van iemand die ik ken, en omdat ik het langs buiten altijd al zo’n mooi huis vond, vroeg ik of ik nog snel foto’s van de binnenkant mocht nemen voor het huis afgebroken zou worden. Het huis heeft in veel kamers nog prachtig behang uit de jaren 70, en een wondermooie oranje keuken uit dezelfde tijd. Van zo’n prachtig huis kan je haast geen lelijke foto’s nemen. Verder bevat dit artikel vrijwel geen tekst, omdat ik vind dat de foto’s helemaal voor zich spreken.Β Enjoy!

The house I took the pictures in belongs to someone I know, and because I always loved the outside of the house, I asked if I could quickly take some pictures from the inside before it would be torn down. The house still has beautiful wallpaper from the 70s in some of the rooms, and a gorgeous orange kitchen from the same decade. You can’t really make a house that’s that pretty look ugly in pictures. This article doesn’t contain many more words, because I think the picture say it all. Enjoy!

Dit artikel is vrij kort, maar een beetje genieten van mooie huizen mag af en toe ook eens πŸ˜‰ Volgende week ben ik er weer met een outfitartikel!

This article is quite short, but simply enjoying beautiful houses is lovely too, once in a while πŸ˜‰ Next week I’ll be back with another outfit article!

~ Hannelore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: