Outfit

Awesome in Denim

Het heeft even geduurd, maar ik ben er eindelijk weer met een nieuw outfitartikel! Deze outfit is vrij simpel, maar het t-shirt dat ik hier draag is de laatste tijd één van mijn favorieten omdat hij zo comfortabel zit en toch helemaal niet saai is.

It has taken me a while, but I’ve finally managed to write a new outfit article! This outfit is quite simple, but the shirt I’m wearing here has been one of my favourites lately because it’s so comfortable and definitely not boring.

 

De makkelijkste outfit waar je (bijna) niets verkeerd mee kan doen is een jeans met een wit t-shirt. Dit shirt van C&A heeft een vrij opvallende opdruk, en ik word er helemaal vrolijk van. Het model van het shirt is heel los en vrij kort, maar het laat je absoluut niet vormeloos lijken. Op een strakke jeans staat het extra leuk, omdat je vormen dan toch nog benadrukt worden. Je mag hieronder ook altijd laten weten wat jouw favoriete wit shirt is, want misschien vind ik zo nog een leuk alternatief voor deze!

Ik hou meestal wel van wat kleuraccenten, en alhoewel het shirt al een vrij kleurrijke opdruk heeft, besloot ik de outfit nog af te maken met oranje veterschoentjes. Deze vind je oftewel heel leuk, oftewel absoluut niet mooi, maar ik vind ze super leuk staan onder zowel broeken als kleedjes.

De jeans is ook zeker een nieuwe favoriet. Een hele tijd terug brak de rits van mijn favoriete skinny jeans, en toen begon de zoektocht naar een goed alternatief. Skinny jeans moeten voor mij absoluut een hoge taille hebben, hij moet lang genoeg zijn, en hij mag absoluut niet zijn vorm verliezen na één keer wassen. Ik vond deze jeans ook bij C&A en ik kan je alvast zeggen dat hij aan al mijn voorwaarden voldoet πŸ˜‰

An outfit that consists of a pair of jeans and a white shirt is an outfit you can’t do much wrong with. This shirt from C&A has quite an obvious print, and it makes me happy instantly. The shape of the shirt is pretty loose and short, but it doesn’t make you look shapeless at all. It looks great with a pair of skinny jeans, because it accentuates your curves even more. Feel free to leave me a comment telling me about your favourite white shirt, because I might discover a good alternative for this one!

I usually like a bit of coluor in my outfits, and although this shirt has quite a colourful print already, I decided to pair the outfit with a pair of orange shoes. You either love these, or you hate them. I absolutely love them, and they look great with trousers or with dresses.

The jeans are also a new favourite of mine. I broke the zipper of my favourite pair of skinny jeans a couple of months ago, and since then I had been on the hunt for the perfect replacement. Skinny jeans have to have a very high waist for me, they have to be long enough, and I don’t want them to loose shape after only one wash. I found these jeans also at C&A and I can assure you that they definitely live up to my expectations πŸ˜‰

Shirt – C&A | Jeans – C&A | Vest – Vintage | Shoes – Raxmax | Bracelet – The Rubz

~ Hannelore

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: