Makeup

Rainpharma Advanced Precleanser

Eindelijk ben ik er weer met een nieuw artikel! Ik hoopte tijdens mijn examens nog wat te kunnen bloggen, maar ik had het zo druk, dat de blog een tijdje naar de achtergrond is verschoven. Komende maandag heb ik mijn laatste examen, en vanaf dan kan ik weer volop artikels gaan schrijven. Voor nu even nog een kort artikel, maar volgende week komt er meer!

I’m finally back with a new article! I had hoped to post some more articles during the exams, but I’ve been so busy that the blog has been of lesser importance. This Monday I’ve got my last exam, so I will be able to post a lot more frequently. For now I only have this quick article, but next week there will be more to read!

 

Een hele tijd terug zat er bij het tijdschrift Goed Gevoel een ‘Beautiful Box’. Daarin zaten veel leuke producten, waaronder deze advanced precleanser van het Belgische merk Rainpharma. Ik ben altijd wel te vinden voor nieuwe verzorgingsproducten, en daarom testte ik deze gelijk uit. Het is een gezichtsreiniger op basis van olie, die je huid diep zuivert. Het is een soort van gel die je op de droge huid aanbrengt, en dan met een beetje water goed inmasseert tot het een melkachtige crème wordt. Nadien spoel je hem af met water, en je huid voelt super zacht en verzorgd aan! Deze reiniger heeft ook een heel lekkere en ontspannende geur. Hij ruikt vrij fruitig naar abrikozen, maar de geur is absoluut niet te overheersend.

A while back you received a ‘Beautiful Box’ when you bought the magazine ‘Goed Gevoel’. It contained a lot of cool products, such as this advanced precleanser from the Belgian brand Rainpharma. I’m always in for trying new skincare products, so that’s why I decided to try this one out right away. The facial cleanser is oil-based, and deep cleanses your skin. It’s a type of gel that you apply on dry skin, and then you massage it in with a little bit of water until it becomes a milky creme. Afterwards you rinse it off with water, and your skin is left feeling super soft and healthy! This cleanser also has a nice and relaxing smell. It smells quite fruity and like peaches, but the smell isn’t too dominant at all.

Op de foto hierboven zie je hoe de ‘gel’ eruit ziet. Ik dacht dat de olie in deze reiniger mijn huid misschien vettiger zou maken, of mij meer acne zou geven, maar hij laat helemaal geen olie achter op je huid. Je merkt zelfs bijna niet dat het op basis van olie is, het is gewoon zo’n zacht product.

Voor 100ml reiniger betaal je zo’n 25 euro. Niet goedkoop, maar je krijgt er wel vrij veel product voor in de plaats, en het is helemaal op basis van planten en zonder conserveermiddelen. Als jij nog op zoek bent naar een zachte en fijne gezichtsreiniger, zou ik zeker eens een kijkje nemen bij Rainpharma!

On the picture above you can see what the ‘gel’ looks like. I thought the oil in this cleanser might make my skin quite oily, or give me more acne, but it doesn’t leave any oily residue on your skin. You can’t even really tell there’s oil in there, it’s just a very soft product.

For 100ml of product you pay about 25 euros. That’s quite expensive, but you do get quite a lot of product for it, and it’s al plant based and without conservatives. If you’re still looking for a good facial cleanser, I highly suggest checking out Rainpharma!

 

~ Hannelore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: