On the road

Antwerp Press Days FW17

Deze week was het weer tijd voor de persdagen van verschillende persbureaus. Op deze dagen worden de nieuwe collecties voorgesteld van merken die door een pr-bureau vertegenwoordigd worden, en dan worden veel bloggers uitgenodigd om kennis te komen maken. Ik ging langs bij drie persbureaus: Global Image, Walkie Talkie, en Marnix & Ally. In dit artikel laat ik je mijn favorieten uit de nieuwe collecties zien!

 This week it was time for another couple of days of press days at several PR-agencies. On these days, the new collections of companies are being presented to bloggers and journalists, and I was also invited to go visit 3 of the PR-agencies in Antwerp: Global Image, Walkie Talkie, and Marnix & Ally

Global Image

Bij Global Image werd ik eerst al getrakteerd op een lekker gin-tonic met HenTho gin, een Antwerpse gin gebrouwen door vader en zoon.

Daarnaast stond er ook een nagelbar, waar je een ontspannende manicure kon krijgen met de producten van ProNails. Ik koos voor een mooie rode kleur uit de long wear-collectie, en hij ziet er nog altijd heel mooi uit, dus daar ben ik alvast heel blij mee!

Tot slot stonden er ook een paar prachtige zetels van Sofa Company, waar ik eerder ook al een artikel over schreef.

At Global Image, I first received a delicious gin-tonic made with HenTho gin, a brand from Antwerp by a father and a son. 

Besides that there was also a nail bar, where you could get a relaxing manicure with the lovely products from ProNails. I went for a beautiful red shade from the long wear collection, and it still looks really nice after a few days!

Last but not least there were a couple of pretty sofas from Sofa Company, about which I already wrote an article before.

Walkie Talkie

De tweede stop was bij het pr-bureau Walkie Talkie, die hun merken hadden uitgestald op een prachtige locatie met zicht op het MAS. Een merk waar meteen mijn oog op viel is Atelier Veritas. Veritas kennen de meesten onder jullie wel kennen, maar sinds kort hebben ze ook DIY-dozen op de markt gebracht. Je kiest online welk project je wil maken, en je krijgt en box met alle benodigdheden plus een handleiding opgestuurd!

De prachtige meubels die je op de tweede foto ziet zijn van Vincent Sheppard, een designmerk met de prachtigste outdoor-meubels. Ze zijn wat aan de prijzige kant, maar voor echt design is het zeker nog een correcte prijs.

Een ander heel leuk merk dat ik bij Walkie Talkie tegenkwam, is Neubau. Neubau is een Oostenrijks brillenmerk dat zich focust op de hippe jongvolwassene en dat heel duurzame en mooie brillen maakt. Jullie weten dat ik van brillen hou, en daarom ga ik zeker nog meer opzoeken over dit merk, en hopelijk kan ik er ooit zelf een bril van kopen 😉

Het laatste merk dat ik tegenkwam en waar ik grote fan van ben is Evian. Onlangs bracht Evian enkele waters met een smaakje uit onder de naam ‘Fruits & Plants’. Ik proefde de variant met druif en rozen en ik vond hem overheerlijk!

The second stop was at the press agency of Walkie Talkie. They had displayed their brands on a beautiful location with view over the MAS. A brand that immediately caught my eye was Atelier Veritas. Most of you have probably all heard about before is Veritas, but recently they’ve come out with a couple of DIY-boxes. You choose online which project you want to recreate, and you receive a box with all the things you will need, including a step-by-step manual!

The beautiful furniture on the second picture is by Vincent Sheppard, a design brand with the most beautiful outdoor furniture. Their furniture is a little bit more pricey, but seeing that it’s design, it’s a very good price. 

Another awesome brand I came across at Walkie Talkie is Neubau. Neubau is an Austrian brand that sells glasses and that focuses on hip young adults. They create very sustainable glasses that are also very unique and pretty. You might know I love glasses, so I’ll definitely be checking them out and maybe buying a pair there once 😉

The last brand I saw at Walkie Talkie is Evian. Evian recently came out with new flavoured water, under the name ‘Fruits & Plants’. I tried out the one with grapes and roses, and I think it’s delicious!

Marnix & Ally

De laatste stop van de dag was Marnix & Ally, een Antwerps persbureau waar ik al meerdere keren ben langs geweest. Zij vertegenwoordigen hoofdzakelijk Belgische merken en lokale ontwerpers, wat ik heel erg leuk vind.

Op de eerste foto zien jullie de prachtige handtassen van Mieke Dierckx. Haar handtassen hebben altijd een vrij klassiek model, maar door de kleur en de ‘schubben’ op de voorkant zijn ze toch heel modern en vernieuwend.

Daarnaast zijn de juwelen van Lore Van Keer me ook heel erg opgevallen. Zij heeft voor het najaar een nieuwe collectie ontworpen waar ze onyx in heeft gebruikt. Ik vind het er heel apart en mooi uitzien, en zou het zelf meteen dragen!

Onder het motto van ‘je kan nooit te veel juwelen hebben’ wou ik deze nieuwe klant van Marnix & Ally toch ook even tonen. Wild Things is een juwelenmerk met heel hippe juwelen met leuke designs. De oorbellen die je onderaan de foto ziet, bijvoorbeeld, worden per stuk verkocht, waardoor je leuk kan combineren en je eigen look mee kan maken.

Als laatste dan nog een interieurmerk, want daar kan ik ook nooit genoeg van krijgen 😉 XLBoom heeft altijd meubels in hun collectie die helemaal mijn stijl zijn. Ze zijn modern en strak, maar toch ook een beetje Scandinavisch geïnspireerd.

The last stop of the day was Marnix & Ally, a press agency from Antwerp that I’ve visited a couple of times before. They represent mostly Belgian brands and local designers, which I really like.

On the first picture you can see the beautiful handbags from Mieke Dierckx. Her handbags are always quite classic, but because of the colour and texture on the front, they’re still very modern and innovative.

Next to the handbags, the jewelry from Lore Van Keer also really stood out to me. She designed a new collection for upcoming winter, in which she used onyx. I think it looks very interesting and pretty, and I would definitely wear it myself!

Living by the quote of ‘you can never have enough’, I also really wanted to share this new brand at Marnix & Ally. Wild Things is a jewelry brand with very hip and fun designs. The earrings you can see on the bottom of the picture are sold separately, so you can create your own unique look.

Last but not least another furniture brand, another thing I can’t get enough of 😉 XLBoom always has furniture in their collection that fit my style perfectly. They’re modern and simple, but also a little bit inspired by the Scandinavian trend.

 

Wat is jouw favoriete merk?

What is your favourite brand?

 

~ Hannelore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: