Outfit

Crazy Prints & Corduroy

We zitten midden in de lente, maar jammer genoeg kan je het nog niet echt merken aan het weer. Er zijn al een paar zonnige dagen geweest, maar het is nog steeds niet warm genoeg voor echt zomerse outfits. De outfit die ik jullie in dit artikel laat zien doet al een beetje denken aan beter weer, maar hij is toch nog warm genoeg voor nu. Een perfecte outfit voor het tussenseizoen!

We’re currently in the middle of Spring, but unfortunately the weather isn’t that great yet. There have been a couple of sunny days already, but it isn’t quite warm enough for summery outfits yet. The outfit I’ll be showing you in today’s article makes me dream of warmer weather, but it’s still warm enough for now. A perfect outfit for this time of year!

Deze rok heb ik al enkele jaren, en tot nu toe heb ik hem alleen in de winter gedragen met dikke nylonkousen. Op de foto zie je het niet zo goed, maar het is eigenlijk een vrij warme ribfluwelen stof. Nu ik hem zo zie met huidskleurige nylonkousen – mijn benen moeten nog wat meer zon zien vooraleer ik jurkjes zonder kousen draag – vind ik hem eigenlijk nog leuker staan. De rok is trouwens weer een vondst van bij Think Twice. Ik kan bijna nooit een outfit samenstellen zonder een vintage stuk dat ik daar vond πŸ˜‰

De laarsjes zagen jullie in een eerdere outfit al voorbij komen, en ze doen het nog steeds goed! Ik kocht ze in de solden bij ASOS, en omdat ze niet super soepel zijn wist ik niet hoe lang ze mooi zouden blijven. Ik heb ze al vaak gedragen, en ze zien er nog nagenoeg perfect uit. Hier en daar begint de bovenste laag een paar krasjes te krijgen, maar die zijn op de foto helemaal niet te zien.

Het bloesje vind ik heel leuk, maar ik betrap me erop dat ik het niet zo vaak draag omdat het vrij kort is. In een rok met een hoge taille zoals deze gaat het wel perfect, en het maakt de look net wat interessanter door de aparte print.

I’ve had this skirt for a couple of years, but I’ve every only worn it during the winter with thick stockings. On the picture you can’t see it that well, but it’s actually a warm corduroy fabric. When I now look at it with a pair of nude stockings – my legs need more sun before I can show them to the world – I like it even more. The skirt is another item of clothing that I found at Think Twice. I rarely post outfits that don’t contain one or more vintage items that I found there πŸ˜‰

You might have seen the boots before in a different outfit article, and they’re still going strong! I bought them in the sale at ASOS, and I didn’t think they would last that long because they’re not that soft. I’ve worn them a lot already, and they’re still looking pretty much perfect. In some areas, the top layer is starting to scuff a little, but from a distance you can’t see that at all.

I really love the top, but I’ve realized that I don’t wear it often enough because it’s quite cropped. It does go perfect with a high waisted skirt like this one, and it makes the whole look a little bit more interesting because of the cool print.

Top – H&M | Skirt – Think Twice | Shoes – ASOS | Watch – Casio

 

~ Hannelore

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: