Outfit

My New (and First) Leather Jacket

Voor dit artikel ben ik deze namiddag de koude en wind gaan trotseren – je merkt het wel aan alle foto’s waar ik mijn haar uit mijn gezicht probeer te houden – omdat ik deze nieuwe vest per se op de foto wou. Een leren vest is namelijk iets wat ik niet zo snel zou dragen, maar ik heb toch een outfit kunnen samenstellen waar ik me helemaal op mijn gemak in voel, en die ook nog eens bij mijn stijl past.

For this article I went out in the cold and wind today – you’ll see that on all of the pictures where I’m trying to keep my hair out of my face – because I really wanted to take pictures with my new jacket. A leather jacket isn’t something I wear often, but I did manage to put together an outfit that makes me feel very comfortable, and that fits my style very nicely.

Vroeger had ik wel eens een leren vest, maar die droeg ik niet zo vaak. Sindsdien heb ik er nooit meer een gekocht, en ik heb eigenlijk helemaal geen idee waarom. Ik dacht altijd dat ze niet zo goed bij mijn stijl zouden passen, maar gecombineerd met een leuke jeans – zoals hier – vind ik ze juist heel leuk staan. Een zwart (nep)leren vestje is ook helemaal perfect voor het tussenseizoen, omdat het nog lekker warm is, maar toch ook niet te warm zoals veel wintermantels. Natuurlijk kon een kledingstuk met strepen niet ontbreken in deze outfit. Ik heb een kleine obsessie met streepjesprint, en deze lichtblauwe blouse is een leuke afwisseling tussen al de zwart-witte strepen in mijn kledingkast.

Deze broek van Pull & Bear heb je al vaker zien langskomen op mijn blog en Instagram, en hij is momenteel ook een grote favoriet. Laatst ging mijn favoriete jeans helaas stuk aan de rits, en toen is deze tot nieuwe favoriet gekroond 😉 Het is zo’n typische mom jeans die toch niet te los aan je kont en aan je benen zit, waardoor hij toch nog een beetje flatterend is. En hij zit gewoon zo veel comfortabeler dan een super strakke jeans. Voeg daar dan nog eens mijn favoriete schoenen (Cebo’s) aan toe, en je hebt een outfit waar ik me helemaal mezelf in voel.

I used to own a leather jacket, but I didn’t wear it that often. Since then I’ve never bought one again, and I actually don’t know why I haven’t. I always thought it wouldn’t match my style that well, but combined with a pair of jeans – like I’ve done here – I actually really like how it looks. A black (fake) leather jacket is also perfect for spring and autumn, because it’s quite warm, but not as warm and wintery as those heavy winter coats. Obviously I couldn’t forget about something striped to add to this outfit. I have a slight obsession with striped prints, and this light blue blouse is a nice change from all the black and white stripes in my wardrobe.

You might have seen these trousers from Pull & Bear before on my blog and Instagram, and it is currently a big favourite of mine. A while back, my favourite pair of jeans broke at the zipper, so that’s when this one was crowned my new favourite 😉 It’s one of those typical ‘mom jeans’ that aren’t too loose on your legs and butt, which makes it still somewhat flattering. It’s also so much more comfortable than a pair of super tight jeans. Add to that my favourite shoes (Cebo’s) and you’ve got an outfit that totally makes me feel like myself.

Shirt – America Today | Jacket – America Today | Jeans – Pull & Bear | Shoes – Cebo | Bag – SuperTrash

 

~ Hannelore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: