Uncategorized

Winter favourites

Hier ben ik weer met een nieuw artikel vol favoriete producten! Het zijn stuk voor stuk producten die ik de afgelopen (winter)periode vaak heb gebruikt, en vandaag vertel ik wat meer over waarom ik ze zo leuk vind.

Here I am again with an article full of my favourite products! They are all products I’ve been loving over the past few months, and today I’ll be telling you why I love them so much.

Primark candle – N°31 Sandalwood Spice

Kaarsen vind ik altijd leuk, en deze kleine variant van Primark ruikt ook nog eens overheerlijk! Stel je een mix voor van vanille en sandalwood, lekker toch? Ik hou altijd meer van warme, kruidige geuren dan van bloemen en fruit.

I always love candles, and this small version from Primark smells delicious as well! Imagine a mix of vanilla and sandalwood, doesn’t that sound delicious? I usually tend to go for warm, spicy scents rather than for flowery and fruity scents.

Catrice HD Liquid Coverage Foundation

Deze foundation gebruik ik al enkele maanden en het is één van de beste foundations die ik de afgelopen jaren heb gebruikt. Hij heeft een goede, maar natuurlijke dekking, het is de perfecte kleur voor mij, en hij blijft best lang zitten. Ik gebruik hem altijd in combinatie met deze concealer, waar ik eerder al een artikel over schreef.

I started using this foundation a couple of months ago, and it has become one of my favourite foundations of the past few years. It has a good, but natural coverage, it’s the perfect shade for me, and it stays on for quite a while. I always use it in combination with this concealer, that I wrote a review about before.

MUA Velvet Lip Lacquer in Reckless

Als je me rode lippenstift ziet dragen is het bijna altijd deze matte van MUA. Ik reviewde hem al in een eerder artikel, en het is zonder twijfel mijn favoriete lippenstift/lip lacquer. Nu moet ik alleen nog testen of de andere kleuren in de collectie even goed zijn 😉

If you ever see me wearing red lipstick, it’s probably this matte one from MUA. I reviewed it in a previous article, and it is without a doubt my favourite lipstick/lip lacquer. Now I just have to try out the other shades in the collection to see if they’re just as good 😉

ART DECO Candlelight Powder

Hoe prachtig is dit poeder van ART DECO in samenwerking met Dita Von Teese? Ik wou er eerst een apart artikel over schrijven, maar ik denk dat deze helaas niet meer te verkrijgen is. Ik kocht hem in de uitverkoop bij Maison Retro in Antwerpen, en was er zo ontzettend blij mee! Hij maakt je makeup wat matter, en geeft je een heel mooie glow.

How beautiful is this powder from ART DECO in collaboration with Dita Von Teese? At first I was planning on writing a separate article about it, but I think the product unfortunately is no longer available. I bought it at the sale of Maison Retro in Antwerp, and I was super happy with it! It makes your makeup a lot less shiny, and it adds a nice glow.

 Dove Derma Spa goodness3

Handcrème is één van de producten die niet mogen ontbreken in de winter. Deze van Dove maakt je handen super zacht en hij ruikt ook nog eens heel lekker. Ik hou absoluut niet van droge handen, dus meestal heb ik dan ook een handcrème op zak.

Hand cream is one of the products that I can’t live without during the winter time. This one from Dove makes your hands feel super soft and it smells great. I do not like dry hands at all, so I usually make sure to have a hand cream in my bag.

Als laatste nog deze bril van Polette. Ik schreef er eerder al een artikel over, en ik ben er nog steeds heel blij mee! Hij was heel goedkoop, maar hij is nog steeds perfect. Ik was bang dat hij misschien snel stuk ging gaan, maar hij is nog helemaal heel! Als je meer foto’s van deze bril wil zien, kan je dit artikel lezen.

The last thing I have to show you are these glasses from Polette. I wrote an article about them before, and I still love them just as much! They were really cheap, but they’re still perfect. I was afraid that it might break easily, but it’s still complete! If you want to see more pictures of it, you can read this article.

 

~ Hannelore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: