Outfit

Casual Chic Denim

Bij dit artikel gaat het allemaal om deze super leuke jeans van Zara. Ik vond hem op het einde van de solden en omdat hij zo ongelofelijk comfortabel zit, besloot ik hem maar meteen mee te nemen.

This article is all about these cute jeans from Zara. I found it near the end of the sales period, and I decided to buy it because it’s super comfortable.

Mom jeans zijn niet altijd makkelijk om op te kleden: ze zien er heel snel een beetje slordig uit en zijn niet heel flatterend. Voor deze outfit wou ik een vrij chique outfit maken die je perfect kan dragen naar een feestje of een meeting. Het heeft een beetje een 80s feel, maar is tegelijk toch heel modern.

Mom jeans aren’t that easy to dress up: they can look disheveled very easily and they aren’t very flattering. I wanted to make this outfit quite chic so it can be worn to a party or a meeting. It has a bit of an 80s feel, but is still very modern.

Deze clutch vond ik heel mooi staan bij de outfit. Wat nog leuker is: het is eigenlijk een vintage handtas van mijn grootmoeder. Hij is helemaal bedekt met pareltjes, mooi toch?

I loved the way this clutch looks with the outfit. What makes it even better is that it actually is a vintage clutch from my grandmother. It’s completely covered in beads, isn’t that beautiful?

Ik vind deze jeans vooral leuk omdat hij zo hoog zit in mijn taille, en door de leuke details in de zakken. In de zakken zit er namelijk een andere kleur jeans, wat de broek toch net wat interessanter maakt. Nog een pluspunt is dat deze broek geen scheuren heeft. In tegenstelling tot de meeste mensen ben ik helemaal geen fan van gescheurde broeken. Ik snap het nut er niet van, en ik vind het er vaak heel slordig uitzien.

I especially love these jeans because they sit very high in my waist, and because they have a fun detail in the pockets. In there, there is a different colour denim, which makes everything a little bit more interesting. Another big plus is that these jeans do not have rips in them. Unlike most people, I don’t like ripped jeans at all. I don’t see why they’re better than normal jeans, and I think it often looks sloppy.

Jeans – Zara | Shirt – Only | Blazer – Zara | Shoes – Tamaris | Clutch – Vintage | Watch – Rodania

 

Wat vind jij van deze outfit?

What do you think of this outfit?

 

 

~ Hannelore

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: