Outfit

My Little Black Dress

Vandaag een outfitartikel over hét klassieke kledingstuk: de little black dress. Ik kocht dit mooie jurkje bij C&A en gaf het een retro uiterlijk!

Today I’ve got an outfit article featuring the most classical item of clothing: the little black dress. I bought this cute dress at C&A and gave it a more retro feel!

Dit leuke jurkje vond ik afgelopen week in de solden bij C&A. Ik draag redelijk vaak jurken en rokken, maar de perfecte little black dress ontbrak nog in mijn collectie. Ik werd dan ook helemaal blij toen ik dit jurkje zag: het heeft een leuke pasvorm, het is niet té kort, en het witte kraagje vind ik een heel leuk detail. Het is weer eens wat anders dan ik gewend ben, maar dat vind ik er net zo leuk aan 😉

I found this pretty dress last week in the sales at C&A. I wear dresses and skirts quite regularly, but I hadn’t found the perfect little black dress yet. You can probably imagine that I got really happy when I found this beauty: it has a great fit, it isn’t too short, and the white collar is a lovely detail. It’s a bit different from what I’m used to, but that’s exactly what I like about it 😉

Ik combineerde de outfit met deze prachtige botjes van Asos. Een paar weken geleden kwam ik ze tegen op de webshop en ik heb ze bijna meteen besteld. Ik was al langer op zoek naar enkellaarsjes zoals deze en de kleur vond ik erg mooi. Ze zitten ook nog eens heel comfortabel!

I combined the dress with these beautiful shoes from Asos. I saw them on the website a couple of weeks ago and I ordered them almost immediately. I had been looking for ankle boots like these ones for a while and I really loved the colour. They are also very comfortable to wear!

Dress – C&A | Shoes – Asos | Glasses – Polette | Watch – Casio

 

~ Hannelore

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: