Outfit

A Slightly Unusual Outfit

Wow, het is al veel te lang geleden sinds mijn laatste artikel! Eerst en vooral: gelukkig nieuwjaar! Ik weet dat het al heel laat is voor nieuwjaarswensen, maar dit is pas mijn eerste artikel van 2017… Het zijn helaas momenteel examens, en daardoor heb ik niet veel tijd om iets te doen buiten studeren. Ik ben er zeker van dat er onder jullie zijn die zich momenteel in dezelfde situatie bevinden, dus veel succes! De outfit van vandaag is er een speciale: het is een redelijk aparte outfit – zelfs voor mij, en dat wil al wat zeggen – en ik heb lang getwijfeld om hem met jullie te delen. Misschien denk ik over enkele maanden: “Waarom heb ik die foto’s ooit gedeeld?!”, maar so be it.

Wow, it’s been way too long since my last article! First of all: a happy new year! I know it’s quite late for this, but this is actually my first article of 2017… Unfortunately, I’ve got exams right now, so there is not much time to do anything but study. I’m sure that some of you are dealing with the exact same thing right now, so good luck! Today’s outfit is a special one: it’s quite unusual – even for me – and I’ve been thinking a long time whether to share it or not. In a few months, I might think: “Why the hell did I ever share these pictures?!”, but so be it.

Dit bontjasje hangt al enkele jaren in mijn kast, en ik wist nooit goed hoe ik het moest dragen. Het leek me wel leuk om er een soort van Rockabilly-outfit mee te maken, en dat is zo ongeveer half gelukt. Misschien had ik het beter gecombineerd met een jeans, maar dat is dan weer voor een andere keer. Ik vind het wel een heel leuk vestje, dus daar ga ik zeker nog meer mee proberen te combineren.

I’ve had this fake fur coat in my wardrobe for a couple of years, and I was never really sure how to wear it. I liked the idea to make it look a bit Rockabilly, and that worked out kind of OK. It might’ve been better to combine it with jeans, but I’ll try that another time. I do really like the coat, so I’ll be experimenting with it a bit more.

Mijn favoriete deel van deze outfit is mijn haar. Ik hou van de zogenaamde victory rolls, maar het lukt me helaas niet altijd. Deze keer zagen ze er best oké uit, en dat maakt de hele outfit net dat beetje meer Rockabilly. Je ziet op de foto’s niet zo goed hoe lang de rok is, maar hij komt eigenlijk tot net onder mijn knie: een heel flatterende lengte!

My favourite part of the whole outfit is my hair. I love these so-called victory rolls, but they don’t always look good when I try to make them. This time they looked quite good, and they really make everything more ‘rockabilly’. On the pictures you can’t really tell how long the skirt is, but it hits right below the knee, which is a very flattering length!

Fake fur – H&M | Top – H&M | Skirt – Vintage

 

Wat vind jij van deze outfit?

What do you think of this outfit?

 

~ Hannelore

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: