Outfit

My Christmas Outfit

Deze outfit wou ik eerder deze week posten, maar door het slechte weer kon ik geen foto’s nemen. Vandaag was het eindelijk wat lichter buiten, en gelukkig is dit artikel nog net op tijd voor Kerst!

I wanted to post this outfit earlier this week, but because of the bad weather I didn’t manage to take any pictures. Today, it was finally a bit brighter outside, so I’m posting this article just in time for Christmas!

Dit is mijn kerstoutfit, en ik ben er helemaal blij mee! Ik voel me er heel elegant in en het is gewoon een super comfortabele outfit. Want let’s be honest: strakke/oncomfortabele kleding is niet leuk wanneer je veel gaat eten 😉 De rok van Rinascimento is het enige nieuwe kledingstuk in deze outfit, want de rest had ik allemaal al in mijn kast hangen/liggen. Het topje is van H&M, de schoenen kocht ik enkele jaren terug bij Avance, en de handtas konden jullie in een eerder artikel al zien. Misschien wissel ik de schoenen toch nog om voor een iets lagere hak, maar dat zie ik morgen wel.

Als je trouwens nog op zoek bent naar een leuke rok, kijk dan zeker eens bij Rinascimento. Ik heb er al twee rokken van gekocht, en ze hebben allebei een perfecte pasvorm! De kleding is wat duurder, maar in de uitverkoop kan je ook prachtige stukken scoren.

This is the outfit I’ll be wearing on Christmas, and I absolutely love it! It makes me feel very elegant and it is just very comfortable. Because let’s be honest: tight/uncomfortable clothing is a no-go when you’ll be eating lots of food 😉 The skirt from Rinascimento is the only new item in this outfit, because I already had everything else in my closet. The top is from H&M, I bought the shoes a couple of years ago at Avance, and you could already see this handbag in a previous article. I might swap the shoes for a pair with smaller heels, but I can decide that tomorrow.

If you’re still looking for a pretty skirt, I would suggest checking out Rinascimento. I bought two skirts there and they fit perfectly! Their clothing is a bit more expensive, but you can also score some nice pieces in the sale.

Top – H&M | Skirt – Rinascimento | Shoes – Avance | Bag – SuperTrash

 

~ Hannelore

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: