Outfit

SuperTrash Alessia Bag from Duifhuizen tassen & koffers

Een tijdje terug werd ik gecontacteerd door Duifhuizen tassen en koffers met de vraag of ik een tas wilde uitzoeken om te reviewen. Op mijn wishlist voor Kerst stond toevallig een nieuwe handtas, dus ik was ontzettend blij! Na lang zoeken tussen de party bags kwam ik deze prachtige tas van SuperTrash tegen en ik was er meteen verliefd op. Enkele dagen later had ik hem in huis en besloot ik er meteen foto’s van te nemen!

A while ago I was contacted by Duifhuizen tassen en koffers with the question if I would like to choose a bag from their shop to review. On my Christmas wishlist I had asked for a new handbag, so you can imagine how excited I was when I got the news! After looking through the party bags I came across this beauty from SuperTrash and I instantly fell in love. A few days later it arrived at my door, so I decided to take pictures of it straight away!

Dit is de Alessia tas van SuperTrash, een prachtige zwarte party bag in kunstleer. Voor mij was het heel belangrijk dat deze tas zeker niet te groot was, maar een heel kleine tas (een clutch bijvoorbeeld) vind ik ook niet handig. Op de site van Duifhuizen staan bij de productinformatie altijd de afmetingen van de tas vermeld, dus zo wist ik ongeveer hoe groot hij zou zijn. Een andere reden waarom ik voor deze tas koos is omdat hij vrij veel binnenvakken heeft. De tas heeft twee grote vakken met daartussen een kleiner vakje met ritssluiting, en er zijn nog een paar extra zakjes voor bijvoorbeeld je telefoon.

This is the Alessia bag from SuperTrash, a beautiful black party bag in imitation leather. Very important for me was that the bag wasn’t too big, but bags that are really small (like clutches) aren’t my favourite either. On the website from Duifhuizen you can find the exact size of the bag in the table with ‘product information’, so I had a pretty good idea how big it would be. I also chose this bag because it has a lot of inner pockets. There are two main compartments, with a little pocket with a zipper in the middle. There are also a couple of pockets for your phone, et cetera.

De tas heeft een goudkleurige ketting die voor mij net lang genoeg is om de tas over één shouder, of schuin over mijn lichaam te dragen. De ketting is wel vrij zwaar, en de tas zelf is ook niet heel licht (waarschijnlijk omdat hij zo stevig is), dus zelfs als er niks in zit weegt de tas al best wat.

The bag has a gold chain that is just long enough for me to wear it on one shoulder or across my body. The chain is quite heavy, and the bag itself isn’t really light either (probably because it’s so sturdy), so the bag weighs quite a bit, even when there’s nothing in there.

Je kon het waarschijnlijk al afleiden uit de tekst, maar ik ben echt heel blij met deze tas! Hij is exact waar ik naar op zoek was. Het uitkiezen en bestellen op de website van Duifhuizen tassen en koffers ging ook heel vlot, want zeg nu zelf: iets bestellen en dan vol spanning erop wachten is toch ook altijd leuk 😉

By now, I think you’ve figured out that I really like this bag! It is exactly what I was looking for. Browsing through the webshop and ordering the bag from Duifhuizen tassen en koffers went very smoothly as well. I always think ordering something and then waiting for it with excitement is a big part of the experience, isn’t it? 😉

(Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik deze tas uitzoeken om te reviewen.)

 

~ Hannelore

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: