On the road

SS17 Press Day Favourites

Vorige week was het weer zover: de persdagen voor de lente- en zomercollecties van 2017. Ik mocht langsgaan bij de Press Date van Marnix & Ally, en in dit artikel laat ik je mijn favoriete items voor komend seizoen zien.

Last week it was that time of year again: press days for the spring & summer collections of 2017. I was invited to go the Marnix & Ally Press Dates, and in this article I will be showing you my favourite items for next season.

Allereerst iets over deze prachtige schoenen van Komrads. Als je met op mijn vorige blog hebt gevolgd weet je hoe veel ik van Cebo’s hou, en deze kleurrijke lookalikes zijn zeker even leuk!

First of all I want to show you these beautiful shoes by Komrads. If you ever followed me on my previous blog, you would know how much I love my Cebo’s, and I like these colourful lookalikes just as much!

Ik heb een beetje een ongezonde obsessie met schoenen… Maar zijn deze geborduurde sneakers niet prachtig? Ik denk dat deze schoenen van het merk Marco Tozzi zijn, maar ik ben niet helemaal zeker (slimme ik heeft niet goed naar het merk gekeken…).

I have kind of an unhealthy obsession with shoes… But aren’t these embroidered sneakers gorgeous? I’m pretty sure these shoes are by the brand Marco Tozzi, but I don’t know for sure (smart little me forgot to look closely at the brand name…).

Nog zoiets waar ik van hou: mooie, kleine handtassen. Deze is van de Belgische ontwerper Mieke Dierckx. Ze heeft nog veel meer leuke ontwerpen, dus zoek haar zeker even op op Instagram!

Another item I adore: pretty little handbags. This one was designed by the Belgian designer Mieke Dierckx. She has many more cute designs, so make sure to check her out on Instagram!

De laatste collectie die ik heel mooi vond is die van Studio Collect, een collectief van vier Antwerpse designers. Ik hou van de combinatie van groen met goud en van de aparte vorm van de juwelen.

The last collection I really liked it this one from Studio Collect, an Antwerp based collective of four designers. I especially love the combination of the green with the gold and the unusual shape of the jewelry.

De overheerlijke wafels die we bij Marnix & Ally konden eten mag ik natuurlijk ook niet vergeten. Ze waren nog lekkerder dan ze eruit zien 😉 En jep, dit was ook mijn avondeten die dag… sorry not sorry!

And I obviously couldn’t forget about the delicious waffles we got to eat at Marnix & Ally. They tasted even better than they look 😉 And yes, this was my dinner on that day… sorry not sorry!

Wat is jouw favoriete item uit dit artikel?

What is your favourite item from this article?

 

~ Hannelore

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: