On the road

Hotspot: Flâneur Spaghetti

Antwerpen is weer een hotspot rijker: op het Zuid ergens tussen het Fotomuseum en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten kan je het gezellige restaurant Flâneur vinden. Ze serveren er enkel spaghetti bolognaise, maar dan wel in drie varianten. Ik ging er afgelopen week lunchen, en vandaag maak ik jullie jaloers met foto’s van mijn overheerlijke spaghetti 😉

Flâneur is een heel gezellig restaurant met een mooi en stijlvol interieur. Een Flâneur is iemand die altijd op zoek is naar nieuwe hotspots en plekken om gezien te worden, en dat past absoluut binnen het concept en de inrichting van dit restaurant.

There is a new hotspot in Antwerp: on ‘het Zuid’ somewhere between the Royal Museum of Fine Arts and the Fotomuseum you can find the cosy restaurant Flâneur. They only serve spaghetti bolognaise, but in three different versions. This week I went to grab a bite there, and today I’m making you all jealous with pictures of my delicious spaghetti 😉

Flâneur is a cute little restaurant with a beautiful and stylish interior. A Flâneur is someone who is always looking for new hotspots and places to be seen, and that goes perfectly with the whole concept and decoration of this restaurant.

We begonnen met een heerlijke gin-tonic van een Antwerpse distilleerderij: Hentho. Bij Flâneur hebben ze veel verschillende soorten gin en tonic, maar ook bieren, en niet-alcoholische dranken.

We started off with a lovely gin-tonic from a distillery from Antwerp called Hentho. At Flâneur they have lots of different gins and tonics, but they also serve beers and non-alcoholic beverages.

Ik ging voor de vegetarische spaghetti (Pomô) met mozarella en basilicum. Hij ziet er op de foto misschien al goed uit, maar hij was ook echt overheerlijk! Lekkere verse pasta met goede ingrediënten, wat heb je nog meer nodig? De portie was ook zeker groot genoeg, maar als je toch nog honger zou hebben kan je nog een crême brulée of een chocomousse bestellen.

I went for the vegetarian spaghetti (Pomô) with mozarella and basil. It looks already good on the picture, but it was even better in real life! Great fresh pasta with good ingredients, what else do you need? The serving was definitely big enough for me, but if you are still hungry afterwards you could order a crême brulée or a chocolate mousse.

Mijn vriend koos de Classic spaghetti met parmezaan en rucola. Deze was blijkbaar ook heel lekker 😉 Er zijn dus misschien maar drie verschillende gerechten, maar toch is er voor elk wat wils. Het eten is hier ook helemaal niet duur voor de hoeveelheid en kwaliteit die je hier krijgt (de prijzen lagen zo rond 15 euro per bord, geloof ik).

My boyfriend went for the Classic spaghetti with parmesan cheese and rucola. He told me this one was delicious as well 😉 Although there are only three different dishes, there is something for everyone. Keeping in mind the size and quality of the food, it wasn’t expensive at all, the price was about 15 euros for one dish, I believe.

 

Bij Flâneur kan je van dinsdag tot zondag gaan lunchen (tussen 12u en 14.30u), of gaan dineren (tussen 18u en 22u). Meer informatie vind je op hun website: flaneur.be.

At Flâneur you can have lunch from Tuesday to Sunday between 12h and 14.30h, or have dinner between 18h and 22u. You can find more information on their website: flaneur.be.

 

~ Hannelore

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: