Outfit

New In: Mom Jeans

Ik was altijd een beetje tegen mom jeans omdat ik ze niet heel flatterend vond en ik meer van heel skinny jeans hield. Opeens was ik deze skinny jeans echter helemaal beu, en dus besloot ik naar Antwerpen te gaan voor een nieuwe broek. In Zara en Pull and Bear kwam ik heel veel mom jeans tegen, en eigenlijk vond ik ze me wel leuk staan. Ik kocht er uiteindelijk één bij Pull and Bear, en vandaag laat ik jullie zien hoe hij mij staat en hoe ik hem in outfits combineer.

I was never a fan of mom jeans because they aren’t really flattering for you body and I was more of a skinny jeans kinda girl. All of a sudden I was completely sick of these skinny jeans, so I decided to take the bus to Antwerp to look for a new pair of jeans. At Zara and Pull and Bear I saw a lot of mom jeans, and I actually quite liked the way they looked on me. I ended up buying a pair at Pull and Bear, and today I’ll be showing you what it looks like on me and how I wear it.

Mom jeans zijn nooit bedoeld om ‘sexy’ te zijn. Ze hebben een heel hoge taille, ze zitten losser aan je achterwerk en aan je benen, en ze zijn meestal net te kort. Ze kunnen er dus heel snel heel fout uitzien, maar gecombineerd met de juiste kledingstukken vind ik ze heel leuk staan. Ik combineer deze jeans het liefst met een strak t-shirt of een leuk bloesje. Een trui kan ook, maar ik zou hem dan wel (deels) in je broek stoppen. Op deze manier wordt je lichaam nog een beetje geaccentueerd.

Er is ook een heel groot verschil tussen verschillende modellen. Zoals ik eerder al zei heb ik ook bij Zara broeken gepast, maar die zaten rond mijn benen veel losser. Als jij ook op zoek bent naar mom jeans, pas dan zeker een paar verschillende modellen om te zien welke het beste staat bij jouw figuur!

Mom jeans were never meant to be ‘sexy’. They are very high waisted, are looser around your butt and legs, and they are often a little bit too short. They can look very wrong very easily, but when paired with the right pieces it looks very good. I like to combine these jeans with a fitted t-shirt or a pretty blouse. You can wear a sweater with it too, but I would put (some of) it in your trousers so that it still accentuates your figure.

There is also a big difference between different pairs of mom jeans, so I would highly suggest trying out a couple of different ones to find a pair that is perfect for your body!

Dit is een voorbeeld van hoe ik deze broek draag. Heel casual en gemakkelijk, maar tegelijk ook super comfortabel en toch is de outfit nog een beetje stylish, niet? De schoenen die ik hierbij draag zijn trouwens Converse, maar dat kan je op de foto jammer genoeg niet zien (het is niet zo makkelijk om in de regen foto’s te nemen 😉 ).

De broek die ik kocht vind je hier.

This is an example of how I like to wear these jeans. Very casual and easy, but at the same time very comfortable and a little bit stylish. The shoes I’m wearing here are Converse, but unfortunately you can’t see that on the picture (it isn’t easy to take pictures when it’s raining 😉 ).

You can find the jeans I’m wearing here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: