On the road

London Diary: Day 3

Hier ben ik weer met een nieuw artikel over Londen. Op dag drie zaten we al over de helft van onze reis en bezochten we onder andere de Tower Bridge, HMS Belfast, Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey en het Natural History Museum. Het was een goed gevulde dag, waarop ik weer heel wat foto’s heb getrokken!

Allereerst wandelden we over Tower Bridge. De brug op zich is heel mooi, maar alle auto’s die over de brug rijden vind ik wel een beetje jammer. Ik vind dat je er als toerist wel eens over gewandeld moet hebben, dus dat hebben we dan ook weer gedaan πŸ˜‰

Here I am again with a new article about my trip to London. On day three we visited a lot of things such as Tower Bridge, HMS Belfast, Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey and the Natural History Museum. We had a very busy day, but that also means that I have a lot of pictures to share with you today!

First of all we walked across Tower Bridge. The bridge itself is really pretty, but all of the cars constantly driving across the bridge makes it a bit less perfect. It is one of those touristic places you have to visit, in my opinion, so I’m really happy that we visited it πŸ˜‰

De volgende stap was de HMS Belfast, een voormalig oorlogsschip dat nu als museum op de Thames ligt. Ik heb het meestal niet zo met boten, maar dit schip zag er langs binnen echt heel mooi uit! Er zijn veel verschillende dekken die helemaal zijn ingericht met machines en wassen beelden. Toen wij op het schip waren was het er heel rustig, waardoor we lekker op ons gemak konden rondwandelen en foto’s konden nemen.

Next stop was the HMS Belfast, a former warship that has been turned into a museum on the River Thames. I usually don’t like boats that much, but this ship looks really nice from the inside! It has many different decks that are entirely decorated with machines and wax figures. When we were one the ship there weren’t a lot of other people there, so that gave us a lot of chances to take pictures.

Toen we alles op de HMS Belfast gezien hadden, zijn we onze lunch gaan opeten in deze prachtige hal een beetje verderop. Hier heb je een prachtig uitzicht over de skyline van Londen en het is er ook heel proper en gezellig.

When we had seen everything on the HMS Belfast, we ater our lunch in this beautiful hall close to the HMS Belfast. Here, you have a beautiful view of the London skyline and it’s a really pretty and clean area.

Volgende toeristische trekpleister: Houses of Parliament en Big Ben. Dit is volgens mij één van mijn favoriete gebouwen in Londen omdat het zo mooi en groot is en op de één of andere manier heel ‘Londens’ aanvoelt. Zo stel ik met Londen voor als ik aan de stad denk.

Next touristic spot: Houses of Parliament and Big Ben. This might actually be one of my favourite buildings in London because it’s so beautiful and grand and it is exactly what I imagine when I think about London.

Naast Houses of Parliament ligt Westminster Abbey. Dit is ook een prachtig gebouw, maar ik vind het toch niet zo mooi als Houses of Parliament. Je kan Westminster Abbey ook bezoeken, maar wij hebben het enkel langs de buitenkant gezien.

Next to Housef of Parliament you can find Westminster Abbey. This is also a beautiful building, but I do like Houses of Parliament a bit better. You can also visit Westminster Abbey, but we only looked at it from the outside.

De laatste stop van de dag was het Natural History Museum. Als je graag skeletten van dinosauriΓ«rs of andere prehistorische dieren ziet, ga je dit zeker een leuk museum vinden. Het gebouw op zich is ook weer prachtig! Ja hoor, ik vind zo ongeveer elk gebouw in Londen wel mooi πŸ˜‰

The last stop of the day was the Natural History Museum. If you like skeletons of dinosaurs or other prehistoric animals, you would most definitely enjoy this museum. The building itself is gorgeous once again! I know, I think pretty much every building in London is pretty πŸ˜‰

 

Dat was het alweer voor vandaag. Tot de volgende!

That’s it for today. Until next time!

~ Hannelore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: