Outfit

1950s Orange

Hier ben ik weer met mijn geruite broeken. Een tijdje terug konden jullie lezen over mijn vrij zomerse geruite broek, en deze keer ben ik er weer met een meer winterse look. Ik vond deze vintage broek voor twee of drie euro bij Think Twice en ik heb hem sinds ik hem kocht al ontzettend vaak gedragen.

Ik was eerst niet helemaal zeker hoe ik deze broek zou combineren, maar met een zwart truitje gaat het perfect. Het is een heel makkelijke en comfortabele outfit die je zowel casual als wat meer opgekleed kan dragen. Het liefst van al zou ik deze broek in alle mogelijk kleuren hebben, maar zo makkelijk zijn ze helaas niet te vinden.

Here I am again with my plaid pants. A while ago you could read all about my summer outfit with plaid trousers, and this time I’ve got a more wintery look for you all. I found these vintage trousers for two or three euros at Think Twice and I’ve been wearing it a lot since then.

At first I wasn’t sure what I would combine these trousers with, but it ended up looking great paired with a plain black top. It’s a very easy and comfortable outfit that you can both dress up and dress down very easily. I would love to have trousers like these in every single colour, but unfortunately they are rather difficult to find.

Dit soort broeken was heel populair op het einde van de jaren 50, dus als vintage-lover zijnde verdienen ze zeker en vast een plekje in mijn kledingkast. Heel misschien komt er binnenkort nog een outfit online met een geruite jas, maar ik beloof dat ik nadien snel een outfit post zonder ruitjes 😉

Trousers like these ones were very popular at the end of the 1950s, and since I love all things vintage, these go perfectly with the rest of my wardrobe. There might be another plaid outfit online soon, but I promise I’ll post one without plaid shortly after 😉

Sweater – unknown (very old) | trousers – Think Twice (vintage) | shoes – Shoe Disount | earrings – Victoria | lipstick – P2: Whisper Me Wishes

 

~ Hannelore

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: