Uncategorized

I’m Mad as a Hatter

Eindelijk is het zover! Mijn nieuwe blog staat online! Er moeten nog een paar kleine dingen aan veranderen, maar in dit artikel krijg je alvast een korte introductie over mij en over Mad as a Hatter. Veel leesplezier!

It’s finally here! My new blog is up and running! There are still a few small changes that have to be made, but in this article I’ll already be giving you a short introduction about myself and about Mad as a Hatter. Enjoy!

Welkom op Mad as a Hatter! Ik ben Hannelore en dit is het allereerste artikel op mijn nieuwe blog. Sinds 2012 heb ik samen met de fantastische Anke geblogd op The Beautynary, maar het werd stilaan tijd voor iets nieuws en dus besloten we allebei een eigen blog aan te maken. Op deze site ga ik al mijn passies met jullie delen, gaande van fotografie naar mode en af en toe misschien eens een DIY.

“Vanwaar de naam ‘Mad as a Hatter’?”, vraag je je misschien af. Wel, ten eerste ben ik soms een beetje prettig gestoord (vraag maar aan Anke, zij zal dit zeker niet ontkennen), en ten tweede is de naam geïnspireerd op het personage van de Mad Hatter uit één van mijn favoriete boeken aller tijden: Alice’s Adventures in Wonderland.

Mijn doel is om elke week twee à drie artikels te posten, maar dat hangt allemaal af van hoe druk ik het ga hebben met mijn studies. Als je altijd als eerste op de hoogte wil zijn van nieuwe artikels en graag eens een blik achter de schermen krijgt, kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram.

Welcom to Mad as a Hatter! I’m Hannelore and this is the very first article on my new blog. I’ve been blogging on The Beautynary since 2012 together with the amazing Anke, but we both decided it was time for something new and so we are both starting our own blog. On this blog, I will be sharing my biggest passions with you, from photography to fashion, and maybe even the occasional DIY.

“So where does the name ‘Mad as a Hatter’ come from?”, you might be wondering. To begin with, I can be slightly crazy sometimes (ask Anke if you don’t believe me, she most certainly won’t deny it), and besides that the name was inspired by the Mad Hatter, a character from one of my all-time favourite books: ‘Alice’s Adventures in Wonderland’.

My goal is to post two or three articles every week, but it will all depend on the amount of homework I have. If you want to be the first one to know about new articles and if you want to have a little look behind the scenes, you can follow me on Facebook and Instagram.

 

~ Hannelore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Email
Facebook
Instagram
%d bloggers like this: